Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
telefonun hayırlı olsun mevlüt amca güle güle kullan ne marka aldın.

Hayırlı ugurlu olsun Emmi İyi günlerde kullanasın hayırlısıyla inşallah

Hangisini aldın emmi

@volkan guney
SLM VOLKANCIĞIM SAĞOL. SONY XPERİA M2 AQUA. SLM MEVLÜT AMCA.

güzel seçim sony kullanımı devam ediyor desene. 🙂

Hayırlı olsun mevlut amca güle güle kullan.

@volkan guney
SLM VOLKACIĞIM SONY E KARŞI Bİ SEMPATİM VAR . GEÇEN SENEDE SONY VİDEO KAMERA ALMIŞTIM. DAHA ÖNCEDE SNY FOTOGRAF MAKİNASI. SERİYE DEVA ETTİK.SAĞOLUN. SLM MEVLÜT AMCA.

iyi akşamlar herkese

Mevlüt amca hayırlı olsun hep güzel haberler al inşallah 🙂

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

Hayırlı olsun Mevlüt amca Allah bataryana zeval vermesin.

sağol recebim sanada.bu arada pideler süperdi 🙂

SLM ARKADAŞLAR. TELEFONA ŞİMDİLİK DUVARDAKİ RESME BAKAR GİBİ BAKIYORUM. ÇOCUKLARDAN , DAMATLARDAN TORUNLARDAN VE SİZ DOSTLARDAN SORA SORA ÖĞRENMEYE ÇALIŞACAĞIM.BEN MANYOTOLU TELEFON ZAMANINDAN KALDIĞIM İÇİN TEKNOLOJİYİ ÇABUK KAVRAYAMIYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

@mesut170
SLM. MESUTCUĞUM.ÇEVİRMEDEN ÖNCEKİLER MANYOTOLU İDİ. YANINDA KOL VARDI AHİZEYİ KALDIRIP KOLU ÇEVİRİYORSUN SANTRAL MEMURU İKAZI ALIYOR BAĞLANTI JAKINI SENİN HATTA TAKIYOR HANGİ NUMARAYI İSTİYORSAN SÖYLÜYORSUN. MEMUR DİĞER JAKIDA İSTEDİN NUMARANIN DLİĞİNE TAKIYOR VE KONUŞUN DİYOR. BÖYLE BİR SİSTEMDEN PARMAK KAYDIRMALI SİSTEME GEÇTİK AMA ,BU İŞLEMLERİ YAPARKEN ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM SADECE PARMAK YERLİ. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946

Bizim santralda bayan olurdu deli ederdik. Şunu bagla bunu bagla diye 😀 😀 😀

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. RAHMETLİ KAYIN PEDER ANLATMIŞTI: O DEVİRDE BİR BAYAN SANRAL MEMURUNDAN BİR NUMARA BAĞLAMASINI İSTİYOR. MEMURDA ,BENİ NE YORUYORSUN İN ALT KATA KONUŞ DİYOR. DİYECEĞİM O ZAMANLAR KASABADA ÇOK AZ TELEFON VARDI VE MEMURDA KİMİN NERDE OTURDUĞUNU BİLİRDİ. NERDEN NEREYE GELDİK. SLM MEVLÜT AMCA.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back