Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
şükür volkan.seni sormalı.

Günaydın rafıklar.

İşleriniz bereketli gününüz aydın olsun.

Günaydın dostlar. Hayırlı günler hayırlı isler.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı haftalar arkadaşlar

SLM. GENÇLER. YAZ SAATİNİZ HAYIRLI OLSUN GÜNAYDIN. SLM MEVLÜT A MCA.

Selam arkadaslar

arkadaşlar yardım istiyorum.
799 tl ye aldığım 24" aoc marka full hd led monitorum bu hafta sonu evlatlarımın gazabına uğradı.çalışmıyor.ekran kırılmış servis yaptırma yenisini al diyor. bilgisi olan varmı

@yunus0635 kardeşim Fiat senin için 2014 urban maxi sordum sistemde sadece kayıtlı Beylükdüzü nde gözüküyor

Bana gelen cevap aynen şöyle kardeşim;

2014 model 1.6 Combi Urban Maxi yalnızca Birmot Beylikdüzü bayimizin stoğunda 1 adet kalmış görünüyor. Fakat bu bizim şuan için gördüğümüz stok durumu, heran bir müşteri bağlantısı olabilir. Üyeyi Birmot Beylikdüzü bayisini arayarak stoğu sorgulamaya yönledirebilir misiniz.
cleardot.gif

Ayrıca konu hakkında Birmot Genel Müdürlüğü Pazarlama birimi ile iletişim halindeyim duruyorsa başkasına ayrılmadı ise dönüş yapılacak.

@efsane05
Led ekranların en pahalı malzemesi panelidir
panel kırıldığı zaman sizin servisinde dediği gibi yenisini almak daha mantıklı
bunun için paneli kırılan tv lerin içindeki bordları piyasada bolca satılıyor
ama mainbordu bozulan tv ler için yeni main bor bulmak çok kolay ama panel bulmak imkansız veya
neredeyse yenisinin parasını buluyor

Arkadaşlar bugün casper telefonda karar kıldım ve aldım. Telefon hediyesi ile birlikte 1.080 TL ye aldım.

dn9Bon.png

Yanında hediye olarak bunları aldım

N5jpzP.jpg

vg3pzv.png

JpjDd5.png

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. GEÇMİŞ OLSUN. SAKIN ÜZÜLME. BAK SIGARAYI BIRAKTIN ALLAH ORDAN KOLAYLIK VERDİ. ÖNCE SAĞLIK. SLM MEVLÜT AMCA.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back