Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@m_ates27
Uc dort gundur memleketi saran grip salginin etkisindeyim.. Dun gece yedigim serum ve icindeki karismlarla bu gun biraz goz acabildim... Allah hayirli omurler versin abi.....

Merhaba herkese

geçmiş olsun Mehmet ali abi o salgına bende yakalandım malesef

@mali_55
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

SLM. ARKADAŞLAR. ALLAH. BU GRİP SALGININDAN TEAM DOBLOLU VE TÜM İNSANLARI KORUSUN . GRİPLİ ARKADAŞLARA ŞİFA VERSİN,GEÇMİŞ OLSUN. SLM MEVLÜT AMCA.

Geçmiş olsun mehmet ali abi rabbim şifalar versin...

Sagolun arkadaslar.. Salgin cok yaygin hastaneler eczaneler dolup taşıyor... Ve cok uzun sureli bir iyilesme sureci var.. Yakalananlara tavsiyem oncelikle istirahat sonra Serum takilip icne novaljin vitamin takviyesi... Once ter attiriyor vucut direncini artiriyor...

Hastalik Rabbimden gelen bir imtahan muhakkak.. Rabbim tum hastalara sifasini da versin insallah.. Sabredersek kardayiz...

Allah hepinizden razi olsun. Aslina bakarsaniz benim defterimde kutlama kelimesini bulamazsi. Ben aileme dahi kutlama yaptirmam.Ama bu kadar sevildigimi bir daha anladim. Kahrolsun icimdeki insan ve doplo sevgisi. 🙂 🙂 Bu foruda sevgi saygi oldugu surece ben hep burada olacam.Hepinizi seviyorum Sizlerden vaz gecemem. Burada paylasicak cok resimler varr. 🙂 🙂

@mali_55

Gecmis olsun gardasim. Rabbim acil sifalar versin.

SLM MUSTAFACIĞIM. ARKADAŞLAR MAZERETLERİ YAZDILAR.ASLINDA DÜN SİTEDE PASİFLİK VARDI. BUNDADA CUMANIN ETKİSİ VAR TAHMİNİM. CIGARININ GÜNÜ YAZDA Bİ O ÇEKELİM.. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlut emmi ben aramam bole seyleri tum arkadaslafa sag olsunlar.

@m_ates27

ee emmi şimdi niye trip attın bu kadar :krnz:

@m_ates27

oyle şaka olmaz aga siz yaşlılar duygusal adamsınız sonra mazallah 🤣

Benim merem yasli 🙂

@m_ates27

40 geçti mi ihtiyar sınıfındasın :krsn:

Haaaaaaa haaaaaas guleydim

@m_ates27

soylerlerdi de inanmazdım geçenlerde annemle anneannem konusurlarken ihtiyarlık muhabbeti geçti 76 yasındadır anneme bi söylendi bana neden yaşlı demiş diye gül gül 🤣🤣🤣🤣🤣

SLM ARKADAŞLAR, SİTENİN NEŞESİ GELDİ, BEYA. SLM MEVLÜT AMCA

Mustafa abi valla üzdün bizi bu arada sordugun fm transmitter ellerinde yokmuş ama şöyle yapalım sanırım içime doğmuş ben zaten onu sana hediye etmeyi düşünüyordum doğum günü hediyesi olarak kabul edersen sevinirim abi bi adres gönderebilirmisin özelden

Maksatim siz degerli arkadaslari uzmek degildi bunu bilesiz.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back