Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@yunus0635
bura da face gibi anında tüm bildirimleri alabiliyorsun yunus

sevdirecem sana forumu 🙂

tamam başkanım👍👍👍👍👍👍👍👍

hayırlı geceler arkadaşlar ben yatar sabah nöbet var

yarın full forumdayım inşaallah

yarın nöbet bende 🙂

Hayirli gecler herkese...

@MEVKU946

Allah senden razi olsun Mevlut emmi. Ellerinden öperim.

Günaydın.

Dün Benim doğum günümdü. Allah kendisinden razı olsun Mevlut emmiden başkası facebook sayfası harıç forumda kimse fark edmedi. ( Forumda hatırlatma olduğu halde ). 4 Ay içerisinde 1590 mesaj atan ve forumda günlük aktıf olan bırısı olarak demekki bir etki bırakmamışım. Bu nedenle foruma bir müddet ara vermek istiyorum.

Bundan dolayı Eğerki kalbını kırmış inçitmiş olduğum arkadaş varise Özür dilerim. Hakkınızı helal edin.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar

@m_ates27 abi ben devamlı mobilden girdiğim için bazı şeyleri göremiyorum kusura bakma geç de olsa doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu nice seneler dilerim

@m_ates27

abi yapma gözünü seveyim şahsen kendim senin doğum günün olduğunu nerden öğrenebilirim.profilinde varsa oda. bu kadar alıngan olma sen bize diri lazımsın sevildiğini bil agaaaaaaa.

@m_ates27
Mustafa abi bir çogumuz mobil bağlanıyoruz mobildede böyle şeyleri göremiyoruz niye faceden kutlanmış burdan kutlanmasın abi foruma girip bi selam veriyorsun herkes seninle muhabbedde bulunuyor niye böyle düşünüp bizleri üzüyorsun dün akşam saat 1:30 a kadar forumdaydım hatta 2 ye geliyordu yoktun forumda bir kişi kutlamış olsa inan herkes kutlardı yanlış düşünmüşsün abi bak şimdi ögrendik allah seni ailenle beraber saglıkla afiyetle nice yıllar yaşamanı nasip etsin dogum günün kutlu olsun abi

@m_ates27
abicim bende biliyodum doğum günün olduğunu ama cuma günleri benim izin günüm izin günümde de internete foruma giremiyorum çünkü internetim yok evimde perşembeden de kutlayıp bozmak istememiştim ama böyle üzüleceğini bilsem inanki perşembe günü kutlardım.

biz seni seviyoruz mustafa abi.sitedeki tüm arkadaşlarımız gibi.fark edilseydi kutlanırdı.
:asik::asik::asik:NİCE HAYIRLI SENELERE İNŞAALLAH.:asik::asik::asik:

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. ARKADAŞLAR GENÇ.SAĞA SOLA TAKILMIŞLARDIR. BÜYÜKLER AFFEDİCİDİR. SEN YİNEDE Bİ DÜŞÜN .DÜN GECE FACE DEKİ YEMEK AĞIRLIKLI VİDEOYU İZLEDİM ÇOK GÜZEL HAZIRLANMIŞ. SAĞOL SLM MEVLÜT AMCA.

SLM MUSTAFACIĞIM. İNSAN YAŞLANDIKÇA DUYGUSALLAŞIYOR.BENİM DOĞUM GÜNÜDE 1 NİSAN EĞER UNUTULURSAM BENDE BEN DÖRT SENELİK TEAM DOBLOYU BIRAKIR DÜLDÜLÜ SATARIM. ŞİMDİDEN HABER VEREYİM DEDİM. SLM MEVLÜT AMCA.

@kardelenkurt
Kar yok sadece sipilde ve nif dağının tepelerinde gorunuyor

@m_ates27
Abi vallaha bana face üzerinden sms geldi senin doğum günün olduğuna dair bende 1 yazarak kutladım mesaj gelmedi ise suçlu facebook.

Ayrıca abi dün nobetteteydim foruma giremedim.

hayırlı günler ağalar.
mustafa abi sanırsam bize şaka yapıyor.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back