Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
18ocakcumaessu.jpg

hayırlı cumalar arkadaşlar...

hayırlı cumalar arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..

Hayırlı cumalar
Bizim Doblo lara 72 amper akü sığar mı?

Sıgmıyor diye biliyorum

@2009_premio

sakın öyle bişey denemeyin arkadaşlar
benim d2 de akü 72 amper geçen sene kış mevsiminde acilen aküyü değiştirmem gerekti bulduğum akü 72 amperdi mecbur kaldım değiştirdim ama dış muhafazaya sığmıyor.bağlantı tırnaklarından söktük bir tarafı açıkta şuan hiç iyi bir görüntü olmuyor kasıntılı duruyor.akünün bozulmasını bekliyorum eski haline çevireceğim 🙂

Hayırlı cumalar. D3 te 72 amper sığıyor da d2 yi bilmiyorum. D3 te 50 amper var kabın yarısını dolduruyor.

az önce aküyü değiştirdim. evet yedek parçacı da 72 amper sığmayacağını söyledi. 60 amper Mutlu akü silver aldım aldım 150 tl eski 50 amper aküyüde 15 e saydılar 135 tl ye halletttim.

Hayirli cumalar 🙂

@2009_premio
Hayırlı olsun güle güle kullan

@2009_premio
şarzıda bir deneyebilirsin.sen aracı uzun aralıklarla kullandığın için zayıflamışda olabilir.

@2009_premio
d1 ile genişlik aynı ise zorlayınca sığıyor.ben d1 imde 72 lik takmıştım ama motor 1,9 idi.senin 1,3 60 lık rahat yeter.

hayırlı olsun hanefi.sayfa okurken yazmıştım diğer mesajları.herkese hayırlı cumalar.

@aozgur
benim d2 vip serisi bende var aldığımda çalışmıyordu.tamirciye götürdüm bunda ikaz yok dedi "hadi be" dedim"walla" dedi 😀
ben inanmadım servise götürdüm.servis elemanı şöför tarafında solda hoparlörün muhafazasını söktü orada mavi bir soket vardı çekilmiş.onu taktı araba ötmeye ve göstergede uyarı yanmaya başladı.büyük bir ihtimalle seninkindede olabilir.söför tarafının emniyet kemeri soketinde kablo varmı ona bak varsa kendin tarif ettiğim gibi yapabilirsin.kablo yoksa hiç uğraşma....

ama opsiyonmuş d2 lerde olmama ihtimalide var yani şansına kalmış 😀

SLM ARKADAŞLAR BENİM DÜLDÜLDE BU ANLATTIKLARINIZIN ÇOĞU YOK. SLM MEVLÜT AMCA.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. HİDROLİKDE EKSİLME VARMI.SLM MEVLÜT AMCA.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back