Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
60 amper daha iyi olur geçmiş olsun akü iyi gitmiş yinede

@kardelenkurt
Bu gün güzel bir gün olmuş güle güle kullan

az önce akü almaya gittim ama cüzdanı unutmuşum 🙂 yarın alıcam artık

fiyatlar:
115 tl 60 amper (markasını hatırlayamadım
130 tl inci akü 60 amper
150 tl mutlu akü 60 amper
155 tl varta akü 60 amper

hangisini tavsiye edersiniz?

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

İnci ve mutlu kullandım ömür açısından inci biraz daha iyi gitmişti

@mus55
Aleyküm selam

yine mutlu akü alasım var 6 yıl sorunsuz kullandım ama varta çok iyi diyorlar ne yapsam bilemedim.

hayırlı akşamlar millet...

çoğunluk varta diyor 🙂 nette de memnun olan çok
Mutlu akü fabrikada takılanlar özel üretim oluyormuş o yüzden baya dayanıklı ve uzun gidiyormuş ama sonradan alınanlar daha az ömürlü oluyormuş diye bi yorum okudum ne derece doğrudur sizce?

İyi geceler arkadaşlar

@AlirüzgarAlirüzgar abiye katılıyorum benim de arabanın ilk aküsü tam 1,5 sene gitti arabaya tesisat yaptığımız için 60A lik akü taktık şimdilik sorunsuz kullanıyoruz.

olabilir. nette okuduğum yorumlar böyle diyordu bu aküde fabrikanın aküsü 6 yıl dayandı. Bakalım yarın birini alıcam artık. Ama aküde tam bitik değil sizce şarj olayına mı götürsem? Bütün farlar falan yanıyor kapıları kilitliyor gösterge ışıkları vs sorunsuz. Ama saat durmuş teyp kod istiyor ve marş yapmaya çalışınca motor çok zor dönüyor ve gösterge ibreleri titriyor sonra marşda yapamaz hale geliyor. Sanırım baya zayıflamış.

Uğraştığına değmez o akü ömrünü tamamlamış al yenisini kafan rahat etsin olmadık yerde yolda bırakır o akü seni

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dükkanı bu gün ben açtım 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back