Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Gadaşım sende hep beyle sohbeti kaçırın. 😀

Akşam ben mesaide olurum be seferde ben olmam.

akşam akşam mutfak operasyonuna dahil olmadığım için mutluyum ama muhabbeti kaçırdığım için üzgünüm 🙁

@Fethi KORKUT

Üzüntü ve mutluluk bii arada diyosun.

aynen öyle mustafa abi.

O zaman üzüzntünü başka bii aşam telafı edek mutluluga dönüştürek.

🙂 🙂 tamam abi öyle yapalım. ama saat çok geç olmasın yaw. mutfağa daldıktan sonra yatmaya biraz zaman olsun 🙂 🙂

sa.. bulutlu adıyamandan selamlar dobloyla gibe düştük yollaraa...

@iissoo
Allah kolaylik versin ismail kardes...

@iissoo

Aleyküm selam

@volkan guney
Abi bir gelisme var yarin ist kismetse doblo alicaz arkadasa sultan beylide ora nere hic bilmiyorum 🙂
@Fethi KORKUT
Tsk fethi gec olsun guc olmasin

Hayırlısı olsun recep'im Köprüden Anadolu yakasına geçince ümraniyeden devam edince

@Alirüzgar
😀 😀 ne güzel abi yaa 92 kilo mu ben hiç 92 kilo olduğum zamanları hatırlamıyom 😀

@premio2012_55 recep başkan nice seneleree 🙂 senin üstünden bi yaş muhabbeti kurulmuş vala yeni gördüm.
resimlerine bakınca vala yaşıtım sandım seni ondan hep adınla hitap ettim :uzgnm::uzgnm: ağamsın kusur ettimse affola

@RAPTOR
SLM RAPTORCUĞUM. VALLA GÖRMEDİM.SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR. YARIM SAATTİR BENDEN SONRA YAŞANANLARI OKUDUM. ÇOK GÜZEL SOHBET OLMUŞ AMA O SAATDE YEMEK İŞİ BEDENİ ZORLAR. MURATA SÖYLEYELİM. SAAT 20 DEN SONRA YEMEK SOHBETİNİ ENGELLESİN. YOKSA ARKADAŞLARDA AŞIRI KİLO SIKINTISI OLACAK. SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı akşamlar.

selamün aleyküm dostlarım hayırlı akşamlar.facedeki team doblo grubuna takıldığım için burayı biraz boşladık.hakkınızı helal edin.

bende faceye pek takılmıyorum.beni pek açmıyor nedense.

@mus55
Olmuyor ama boyle baskanim.. Boslama bizii..😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back