Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Rabbim kolaylik versin. Benim mesayim 14:00 da bitiyor.

@m_ates27
Amin abi tüm çalışanlara

Günaydın ahali. Hayırlı günler hayırlı isler.

Herkese Günaydın

simit.jpg

bugün ilk günaydını ben bağırayım dedim ama nerdeee gene sona kaldık yav 🙂 yinede günaydın ağalar. hayırlı sabahlar hayırlı işleriniz olsun rabbim kolaylıklar versin

Tertemiz bir günden, Günaydın dostlar. Yine Kar yağıyor Çankırı'da.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar

Cümleten Günaydın dostlarım.
Hediyeler içinde ayrıca Teşekkürler . Kartvizitler geldi .şimdi sırada hızlı bir şekilde reklam yapmamız kaldı .

Dosyalar

• 20150224_085903.jpg
    20150224_085903.jpg
    847,7 KB · Okunma: 18
Cümleten herkese günaydınlar dostlar kütahyada güneş var nerdeyse yaz havası var

Sa iyi günler fethiyede yagış var

Bu ne ya hep yagmur hep yagmur arabayı yıkamayı özlemişim 🙂 karakolda her gün zevkle arabayı yıkıyodum ama kendi arabamı yıkamak ayrı zevk veriyor bide parlayınca😎

@geremy
bana kalırsa şöle havaların ısınmasına doğru yapalım derim çiçeklerin açmasıyla gibi.o güne kadar hazırlık yaparız.Çok katılım için.Ama sitede bulunan konyalılarla yakın tarihli bir toplanma yapabiliriz.sen ne dersin

arkadaşlar sitemizle alakası yok ama bi sorum olacak.
bilgisayar bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
evde kullanmadığım atom işlemcili minibook vardı.(cd sürücüsü yok)
oğluma vermek için format atayım dedim yüzüme bulaştırdım.
minilerde recovery adında sistem kurtarma yazılımı var diye biliyordum.doğru var ama tek kullanımlıkmış.yani 2.kez format atamıyormuşuz.
ben bunu bilmeden recovery i çalıştırdım format tamamlanmadı.yani şuan windows ta açılmıyor.
usb den format atmayı deneyeceğim ama bu konuda daha önce bir deneyimim olmadı.bilgisi ve önerisi olan varmı.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

@efsane05

Ben @ToeXicT (Gökhan)

usb den format atmak için googdan usb den format atma adı altında yazdığın zaman windows un kendi sitesinde programı ve açıklaması mevcut onları takip ederek atabilirsin ancak bios ayarları biraz karışık.

Ayrıca usb cd room lar onlar vasıtasıyla da format atabilirsin.

@Fethi KORKUT
usb den cd rom var xp uzun zamandır kullanmadım sanrım tozlanmış.birçok cd denedim okumadı.
usb den format için biraz araştırdım çevremdekilere ve google amcaya sordum. o da karışık.
iso yapacan 3 adet program bulacan

@efsane05

Bunu yerine torrentten yeni bir imaj dosyası indirip cd yaparak deneyebilirsin yine google amca ya sorabilirsin usb format i bende çok denedim ama başarılı olamadım usb cd room kulkaniyorum pc dede her zaman tüm işletim sistemlerine ait imaj dosyaları bulunuyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back