adminim sohbet platformu değil mi bu her şey mubah her türlü sohbet var yani konu konuyu açmışken bu öfke niye bırak bilmeyen var belki çiğ köfte tatlı tatlı yenir sonrasını düşünen kahraman olamaz bırak milleti kendi haline yahu 😎😎😎😎😎😎😎
eee bilader mustafa abiye ve burağa extra teşşekür etmek lazım lakin biliyon işte bir söz üstüne getirdiler bizimde bunun altında kalmamaız lazım bir şeyler düşünmek lazım kardeşim haberin olsun .
evet bak bunda haklısın düşünelim baklaım badimede söyle şimdiden diyim yani ekmesin gene yok misafir geldi yok yemek yiccem valla bu sefer gaRDIMI alıcam yani 😉
metin kardeşim bak il yöneticiliğinden çıkan sonuca adminlerin olduğıu illerde yönetici alınmıcakmış istanbulda yani oğuz,can baki abi ve serdar abi yönetici +admin olarak görevlerini sürdürücekler yardımcıda almıyorlar halbuki o kadar dedim beni yardımcı seçin diye ama tıııkkk yok anlıcağın 😉
@fingerbowl
haberım yok abı vardır bı bıldıklerı abı senıyardımcı almamalrı bence kayıp benı sorma zaten benım bu konuyla ılgılı 2013 den berı sıkıntım var ama grupta gonullerın yonetıcıyım abım ben yetkı verılmesıne gerek duyulmayan tek adam doblomadmax