Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
hayırlı akşamlar.

Arabayı sattıktan sonra bi boşluktayım gibi hissediyorum kendimi.. Kız arkadaşımdan ayrılsam bundan daha az üzülürdüm....🙁🙁

alışırsın.bende satınca öyle hissetmiştim.ilk araçtan ayrılmak biraz daha farklı.ama hayırlısı olsun.kaçınılmaz son gibi bir şey.

@geremy

Alamam be abi.. İş için sattık zaten.. Aslında değişmesi iyi oldu ama insan üzülüyor.

Selam arkadaşlar hayırlı geceler

Mustafa Abi babamın kalp krizinden sonra açıkçası korktm o yüzden evde ailece az yiyoruz kızartma şekerli yiyecekler tatlılardan uzak durmamız gerekiyor

ama tatlıyı çok seviyorum bakalım nasıl olacak🙂

Sismansin diye işten atilmayla tehdit edilmediysen fazla zorlama kendini gardasim

yok abi öyl bi problemim yok boyda olduğu çin boyda 1.90 falan

ama sağlık için şart ilerde şeker hastası olabilirim dikkat etmek gerekli

SLM . MİLLET, CÜMLETEN İYİ GECELER. KARTVİZİT DAĞITMAYA DEVAM EDİYORUM. CUMA GÜNÜ ÖZEL OTOPARKDA DOBLO GÖRDÜM. GÖREVLİYE 10 KADAR KARTVİZİT VERDİM DOBLOCULARA VERECEK. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR.BENİM BOY 164 CM. KİLO AÇKARNINA PİJAMA İLE 57.3 KG. YAŞ 69 . SLM MEVLÜT AMCA. DSC00856_025.JPG

Sismansin diye isten atiliyordum allah ozel sirket patronlarina iş versin calisacak adam bulamasinlar

Mevlut Abi hoşgeldın

@MEVKU946
Aynen devam Mevlüt amca .Eline sağlık.

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. HOŞBULDUK.2-3 GÜNDÜR SİTEYE PEK GİREMEDİM. ÇOCUKLAR VE TORUNLAR VARDI. SLM MEVLÜT AMCA.

Ben ekipde çalışırsam kilo alım yayada çalışısam kılo verim. 🙂 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back