Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İyi geceler arkadaşlar malum bugün verginin son günüydü cezaya düşmemek için bugün ödeme yaptım.472,50 TL tuttu benimki ya sizler?

Hanefi hosgeldin problem olmaz heralde ama zaten sehirler arasi ticari amacli yuk ve yolcu tasiyan araclar icin gecerli ama yinede dikkatli ol

abi bizimde 472,50 tl

Hanefi hosgeldin problem olmaz heralde ama zaten sehirler arasi ticari amacli yuk ve yolcu tasiyan araclar icin gecerli ama yinede dikkatli ol

abi bizimde 472,50 tl

Günaydın arkadaşlar. 🙂
Bu gün sabah biraz erken oldu benim için. Müşteriyi almaya gittim.
İyi tatiller.

Gecenin şu saattinde duran arabaya arkadan geçirmek nasıl bir marifettir 😀 Birde göremedim diyor abi sokak başında olsa toplayamadın girdin dersinde, Allah'ım sen koru kazadan beladan. Şimdi uyuycaktım uyuyamıyorum arabayı bekliyorum bizimkinede geçirmesin diye

Hayırlı günler arkadaşlar.

@Ultralion
verginin son gunu pazartesi arkadaslar..

Birde kucuk bir tuyo... Kredi kartlari ocak ayi mtv yi taksit yapiyor biliyorsunuz.. Eger gecmisten kalan MTV varsa ocak ayina mahsus onlarida taksitli olarak cekiyor kartlar..bilginize..

Hayirli hafta sonlari cumleten

Günaydın team doblo ailesi. İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

İşleriniz bereketli gününüz aydın olsun

Günaydın demek bole bişi

EbV0Xq.gif

2y2l4q.jpg

Acayip bir lodos var yaw burda. Çanak antenin ucundaki LNB den kablo kopmuş. TV gostermiyodu sabah. Çıktım yapmaya allahtan 120 kiloyum da denge bozulmadı 🙂 yoksa halimiz harapti 🙂

aman fethi.dikkat kiloya falan bakmaz.uçurur adamı.

@Fethi KORKUT

Sen o kadar varmısın Feti. 😀 😀

Evet abi varım. 185 cm 120 kg

Günaydın arkadaşlar;Tekirdağ'da çok şiddetli fıtına var çatılardan parçalar kopuyor aman dikkatli olun

@MEHMET78
Bi ara bi yokladi abi de yemedi 🙂

@Fethi KORKUT

Boy ve kilonun MAŞALLAH' ı var

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back