Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selamın aleyküm.. Birazdan çıkıp Fiat'ın yetkili bayisi Samtaşa gideceğim. Yeni doblo gelmiş mi bir bakayım. Linea ve Punto ya da bakacağım.

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

@mus55
Aleykumselam dostum...gelebildin mi kendine

aynen geldim 🙂

Herkese hayırlı akşamlar; hayırlı hafta sonları diliyorum.Bu akşam Tekirdağ'a
yola çıkıyorum siteyi mobilden takibe devam,kendinize ve doblonuza iyi bakın.👍

hayırlı akşamlar.sağolasın.

SLM ARKADAŞLAR. GEZİDEN İKİ FOTO YÜKLEDİM.MEVLÜT AMCANIZ D1 GİBİ AĞIR GİDER. SLM MEVLÜT AMCA.

Hayırlı akşamlar

bende ilk olrak sokaktaki doblolar ile kart işine bşladım inşallah hayırlı dönüşler olur

Bana henuz ulasmadi. Antepde köz köz oturuk. Bi ulassin aboooo .....

Bu arada buyuksehır calısıyor 🙂

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    184,4 KB · Okunma: 18
Selamunaleykum ağalar.
Bugün komşumuz d1 1.9 jtd aracından memnuniyetsizligini dile getirmiş babama (vergi konusu). Babam da fethi ye anlat ben anlamam demiş. Usenmedim hemen gidip yapistirdim kartviziti. 1.2 benzinli alayim falan demiş. Yarin vatandaşı bulup uzun bir söyleşi yapacaz bakalım.

Ben kartvizitleri sol ön camın arasına sıkıştırıyorum belki silecekte eline almadan atablirler diyee ama bazı durumlarda silecekte mantıklı

iyi geceler arkadaslar

Ben Bursa da ufak bir buluşma düzenleyip oraya gelen arkadaslara da azar azar kartvizit lerden vermeyi düşünüyorum ki tüm bursaya yayılsin kartvizit ler ayrıca bol miktarda sticker mevcut onlarida eritmek gerekiyor 😀

Selamun Aleyküm herkese nasılsınız?

İstanbula gelebildim sonunda. 1.5 aydır doblo yatıyordu. Bir sorun olucaktı size. Yarın ümraniyeye gitmem lazım, kış lastiğim yok acaba bu havalarda kontrol var mıdır? havalar güzel

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back