Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı geceler abilerim.

Ya varya abilerim okumaktan soğutuyolar nefret ettirtiyorlar ya ! Okula müdür yardımcısı koymuşlar afedersiniz şerefsizin teki ya ! 2 gün izinli göstermişler raporum var şeyim var! Raporu adam akıllı girmeyip sonradan böyle şeyler yapıyorlar. Beni bir şube değiştirimi için 2 ay uğraştırdılar oda yetmediği gibi devamsızlığımın sadece yarısını sileceğini söylediler ve yarısını sildiler ! Şimdide bu ! Şimdi 6 gün olan devamsızlığım 8 gün olmuş oluyor ! Stajdan izinli gözüküyorum !

fiorino idi yanan oksijen sıkıyo diye kaskosu var ise sen yaktın derler parasınıda ödemezler :/
@oktay_1975

Öğreneceğiz biraz zaman . Sadece zaman....

@Omer Akdemir
veli izin dilekçesi yaz babanla beraber götür ömer? bu linkte örnek dilekçe var yok yazıldığın günleri yaz ver. ama geçmişe dönük olurmu orasını bilemedim
(link)

Geçmişe dönük oluyorda bu yok yazılmalarım ( izin yazılması hariç ) sene başında. Bunlara birşey yapamam dedi. Halbu ki beni 2 ay oyalayanda onlar ! Ya insanı yemin ediyorum okumaktan soğutuyorlar !

@duhan13
Ölü yaralı yok hocam

SLM. 21-24 MÜDAVİMLERİ. İHTİYARDAN HERKESE İYİ AKŞAMLAR. DOBLOM.jpg

SLM. MİLLET. DÜDÜL NASIL. TIKLADIMI BÜYÜYOR. SLM MEVLÜT AMCA

@premio2012_55
Geçmiş olsun

@doblocu43
Bana Fiorino gibi geldi.

Babam yarin kalp ameliyati olacak kalp damarlari tikali imis dualarinizi eksik etmeyin

hayirli aksamlar

@doblo vip premio
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

@doblocu43
Fiorino gibi geldi bana

Arkadaşlar yangın tüpü ihmale gelmiyor araçlarımızdaki tüplerin bakımlarını yaptıralım.Bir defa lazım olur ondada boş ise allah muhafaza.

Naçizane tavsiyem 1kg lık bulundurmamak yetersiz kalıyor çünkü

Aynen öyle en az 2 kğ olmalı.

@doblo vip premio
Allah yardimci olsun . Inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

@serdarengin
yeminle aklıma gelmişti ömerim ama olmadığını da duymuştum 🙂 o yüzden teklif bile etmedim 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back