Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selamın aleyküm abiler yeni üyeyim Ordu'dan herkese hayırlı geceler bol muhabbetler

Aieye hosgeldin anil kardes...

Arkadaslar anil kardesimiz, Ankara bulusmasina bir grup arkadasi ile ta ordudan kalkip gelmisti.. takdire deger bir durum bu bence.. ayni ozveriyi bundan sonra sitede ve sonraki etkinliklerde de gosterecegine inaniuorum..

Sıkıntı yok asayiş berkamal

Selemin aleyküm abilerim kardeslerim herkese hayırlı geceler yeni üye oldum uzun süredir team doblo takipcisiyim ve artik aileye girdim yalovadan selamlar

hoş geldin dostum🙂

Hoşgeldin furkan

inşallah bekliyoruz dostum

En yakin tarihte olan bursa bulusmasimda insallah olda oluca böyle bir etkinliğe ilk defa katilma heycani simdiden basladi 🙂

Herkese iyi geceler. İyi sohbetler.. yatma moduna geçmek lazım 🙂

iyi geceler dostum

En yakin tarihte olan bursa bulusmasimda insallah olda oluca böyle bir etkinliğe ilk defa katilma heycani simdiden basladi 🙂

Sanslisiniz cok yakinsiniz bursaya.. gittiginizde aileyi daha iyi taniyacaksiniz...

Selamuun aleyküüm abiler *hapy* Nasılsınız? Uzun zamandır aktif olamıyordum. Bu gece bir geçeyim dedim, uzun zamanda aktiflik gösteremicem :/

Ailenin genç uyelerinden birisi olarak sizin tavsiye ve tecrubelerinizle ogrenicegim cok sey olur inşallah

Doblo ayri bir mutluluktur 🙂 inşallah kardeşim benim

Ordu'dan küçük ekıbimizi toplayip burda aktif hale getiririz allah'ın izniyle
Insallah anil kardes.. buna inaniyoruz..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back