Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@ustabirol
Yıkamacıda bıraktım abim kapılar açık düKkanı büyük yarında kalıcak inşallah kurur daha doyamadan ayrı kaldık ya

@Onuryilmaz
İyice anlaş kardeşim kurutma yoksa girme hiç o işe bende yeni aldım kılıfları çıkarınca kafayı yicektim çok fena...

@Sezgin Tok
Haci hepsi arabada hazir hava soguk ugrasasim gelmedi bu ara duruyo aslinda cok uzun bi isi yok ama useniorm iste adam pazar yikarken koltuklari o ara gecirirm belki kalirsa hafta ici yapariz cift tup yapiyim diyorum😀🤣

@doblocu43
Ben bi onceki arabama yaptirmistim. dayi seyyar yapiyo bu isi ama isini iyi yapiyo kurutma isine bakicam 4 kapi acarsam birkac saate tmmdir

@Onuryilmaz
çift tüp kasıyor ama fitiller farklı denemekten bişey kaybetmeyiz 😀 Bugün dayımın ısuzu 2012 kamyona yaptım hastalık var bunlarda kapı ayarı yok ses ve hava alıyor içeri fitilin içine 3 tane soktum daha boşluk vardı 😀

Ben bin ğişman oldum kılıf alsaydım daha iyiydi

@Sezgin Tok
Bu cok ince bi hortum haci o yuzden sorun olmaz heralde bilmiyorumda sogdan geciricem bu sefer oburunu soldan gecirmistim bide tamponu sokmek lazim

Oburu de 5 borulu sag yanaga onu yapip havaliyi ortaya koyucam elektriklilerede birer tane korna tasagi bagladimi 2 katina cikar ses tmmdir sonra rahat durcam soz 😀😀🤣 @oktay_1975. Abiye duyrulur bunlar son abi 😀😀

@doblocu43
Abi bakteri olarak temizletmek daha iyi bosver arabaya coluk cocuk biniyo olmuyo her guzelligin cefasi war🙂

@Onuryilmaz
Öyle gülümde kütahya soğuk memleket madem kurutman yok niye yıkıyon diye sorarlar adama Allahtan araba orda kalacak diye terslenemedim 🙂

Simdiki sagda adacin ustundeki yanakta yeniyi sola turk bayraginin ustundeki yanaga koyucam onu orya sokmak icin tamponu sokmem lazim havaliyida alirsa plakanin arkasina koyucam
FB_IMG_1450805731880.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back