Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Abilerim uzun farlara takma isteğim bilmiyorum yanlış mı anlaşıldı ama uzun farlara takmak istiyorum zaten düz yolda giderken orjinal lambası olsa bile uzun far açtığımızda karşımızdakinin gözünü alıyor bunu biliyorum. Ben sadece görsellik açısından uzunlara taktırmak istiyorum normalinden az kullanıyor uzunlar o yüzden.

Birde abi mercekli aldık diyelim bizim araçlarda far yıkama yok? Muayenede problem yaratmıyor mu?

seninkini bilmem ama benim arabanın uzunları çok ideal bence uğraşma derim ha illa göremiyorum dersen bi role 2 ampülle çözüyor oto elektrikçileri ama karar sana kalmış ha takacak olursanda muayenede hafif kusur olacağının tahmin ediyorum

cümleten kazasız belasız hayırlı hafta sonları 🙂

Ömer uzunlara takmanın hiç mantığı yok orjinalinde xenon olupta uzunlarda holejen olan arabalar var çoğu böyle bence hiç gerek yok

illa yaptıracaksan mercekli orjinal bişey yap ama oda baya tuzlu olur

tamam görüntüsü gerçekten güzel ama başkasını tehlikeye atmaya değmez birde farın arka kısmını deliyorlar kesilikle orjinaliğini bozmam sonra far toz su falan alabilir buhar yapabilir

Eyvallah mevlut amca..

@MEVKU946

Mevlut abi Allah senden razi olsun İnşallah. Bilmukabele Sizinde Alilenizle ve torunlarınızla 2015 hayırlara vesile olması, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle. Ellerinden öpüyorum

sanada Mevlüt Aga

Mevlüt Amca seninde yeni yılın hayırlı olsun

Ankara'da buluşanlar sohbet eden abilerimiz var mı acaba ? Ben de tanışmak isterim, bilgilerinizden tecrübelerinizden görüşlerinizden faydalanmak isterim 🙂

@ysrclk
ankarada çay sohbet muhabbet buluşması gibi bişeyler düşünülüyor yakın zamanda belli olur

@ysrclk
facebook sayfa ve grubumuzu takip ediyorsanız haberdar olursunuz ilk burda duyurusu yapılıyor tabi

Şubata kadar burdayız 🙂

sabah oldu yav..yatsanıza🙂)))
eevet haklısın yatalım🙂
kendime iyi geceler
banada🙂))

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back