Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Canpremio
Aleyküm selam sana da hayırlı akşamlar kardeşim

@oktay_1975
Merceklere Ejderha gözü yaparız 😀 sisleri kırmızı folyoyla kaplarız 😀 puahahah

@Sezgin Tok
Sonra da göğüs ışıklarını kırmızı yaparız Olur mu

Istersen tamponu kırmızı saat çamurluğu yeşil arkayı ve tavanı kırmızı çamurlu mavi boyarız

@oktay_1975
Onları kumandalı rgb led yaparız keyfine göre değiştirirsin canın sıkılınca pavyon mode on 😀

@Sezgin Tok
Daha bir kere yıkamacıda buluşamadık bunları nasıl ve ne zaman yapacağız

@oktay_1975
Abi çarşamba buluşuruz dedim izmir e yola çıktın 🙂 Haftaya hangi gün istersen çok önemli bişey olmadığı sürece ben gelicem.

Bu arada Gemlik sen geçtim Bursa'da çay ısmarlayayım olursa uğrarım olmazsa bende ısmarlarım

@Sezgin Tok
Tamam kardeşim sağol sağol takılıyorum Yoksa bu yolculuk nasıl bitecek

@oktay_1975
Abi ne zaman istersen ara yolda uykun gelir falan bazen arkadaşlar bide dayımla konuşuyorum sabaha kadar 😀

@Sezgin Tok
Eyvallah sağ olasın kardeş teşekkürler

Arkadaşın biri abart stickeri takılmıyor �çişleri onaylamadığı ondan dolayı ben o dediklerini Nasıl yapacağım

Bursa'da çay işi yalan oldu saygılar Bursa'yı geçtim

@oktay_1975
Abi apaci gibi yapasan olmaz yapıyosan arabayı bütün şekilde yapıcan o zaman sırıtmaz yeminle doblom beyaz olsun ilk yapacağım şey orijinal abart logoları arkaya orijinal krom abarth arması yanlara abarth yazısı beyaz dobloya cuk diye oturur. Hatta senin jantın sadece 1 koluna m jantı gibi yeşil beyaz kırmızı renklerde yapıcan on numara olur.

Lastik basınç göstergesi Uyanınca mutlaka lastik havaları mızı kontrol edelim arkadaşlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back