Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sen sinyali d4 lerdeki gündüz farı olarak kullanmayımı düşünüyorsun?

Sezgin oktay doğru söylüyor direk kontağa bağla geç başka hiç bir şekilde olmuyor ya park yanıyor ya gündüzler [emoji4]

@cengiz522
Sizin dediğiniz gibi yapıcam. Abi kafayı yedim şimdi evde kapıya çektim açtım kaputu dobloya kafa kafaya verdik düşünüyoruz. Park a bağlıyorum yanmıyor gündüze bağlıyorum far yakınca sönüyor ne değişik iş yav.

@Seloo
@Seloo gündüz farının bi anlamı yok farı yada sisi açtığın an kapanıp serçe parmağın kadar parklara geçiyor araç.

@Seloo abicim o dediğini bende yapmak istedim d3ün sinyaller korumalıymış bi müddet sonra sönüyomuş kendiliğinden. En iyisi amerikan park bence bende aracıma düşünüyorum amerikan park modülünü bakalım.

Bu arada herkese hayırlı işler bol rızıklar.

Hayır d3 ün aydınlatma sistemini bilmiyorum o yüzden sordum. Sabah akşam sürekli çalışmasını istiyorsa doğru dışardan alcak ama sadece akşamları çalışmasını istiyosa ona göre bişey yapabilirim.

Kusura bakmayın tam anlayamadım d3 te parkları farları nasıl açıp kapıyosunuz?

Arkadaşlar ben modül bağlattım
Bendede şöyle ki sis leri yakıyorum istiyorum ki sadece Amerikan park yansın yok olmuyor illa kısa huzme yanacak
Haliyle kısaları yakınca Amerikan çok göstermiyor

Ben aklımdan sişlere bağlatsam olurmu diye düşünüyorum ama bilmiyorum

@Seloo başkanım sen çok şanslısın o yönden

Yunus başkanım anlatırsanız belki yardımcı olabilirim?

Yok başkanım o d4 buraya gelecek burda hem muhabbet sohpet edecez önce

@yunus0635
İnşallah başkanım inşallah

@karaomeroglu
Oktay abinin dedi gibi yapacağım mantıklı olan o çünkü. Birde amerikan parkı modülü ayarlı olandan alırsanız ayarı ortalarda tutunca ısınma olmadığından bir sıkıntı çıkmıyor.
Küçük beyaz potansın ışık şiddetini ayarlıyor.
uploadfromtaptalk1447931754441.jpg

@Sezgin Tok
Abi senin araba d3 dimi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back