Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
yiğit efe kililidi temizleyip wd40 ile yağla düzelir ben d1 de yapmıştım düzeldi aynısı başıma glmişti

Aslinda aklimada geldi ama emin olamadigimdan sizlere sordum yarin vd40 alimda bir deneyim insallah bir aksilik yoktur

hayırlı akşamlar aynı olay yazın benim başımada geldi bagaj kilitlenmiyordu hem yuvayı hemde kilidi güzelce temizledim sorun ortadan kalktı 🙂

Tamam ya yarin aksam hallederim (işim dolasiyla aksam alabilirim vd40) yapinca yazarim

SLM, MİLLET. HAYIRLI AKŞAMLAR. SLM MEVLÜT AMCA.

Aleykümselam Mevlüt abi

günün kötü haberini duydunuz mu Emre Erçetin abimiz aramızdan ayrılacakmış...gerçe biz onu bırakmayız ama arabasını satacakmış.

s.a. herkese ıyı aksamlar yarın ıcın hayırlı ısler hayırlı haftalar.. herkesın ısı ıyı olsun ...

@34 ysf 57

evet duydum satacak mış sanırım sağlık olsun alan kişi yine za doblo olur emre aramızdan ayrılmaz d3 yapıştırır kendine 😀

@kardelenkurt
inşallah abi d3 de ne harikalar çıkartır onu tahmin bile edemiyorum 🙂

herkese hayırlı geceler

3 gun kadar forumda olmayabilirim herkese iyi gunler

SLM, ARKADAŞLAR DÜN 2014 ÜN EN UZUN GECESİNİ GEÇİRDİK. BOL BOL UYUMUŞUNUZDUR.SLM MEVÜT AMCA

@MEVKU946
abi malesef ben gece çalıştığım için gecenin yarısında yattım sabahta erken kalkınca sadece mesaim bitmek bilmedi 🙂

cümleten selamınaleyküm 🙂

@doblo vip premio
hayırdır abi kötü bi durum yoktur inşallah

hayırlı aksamlar cümleten 🙂

Hayirli geceler dostlarim.. kimler burada...

Yusuf cok sukur kotu bi durum yok
bazi isler var o yuzden evde degilim ama yine dayanamayip telefondan girmeye calisiyorrum zor oluyor ama bazi konulara bakiyorum

herkese hayirli aksamlar

@mali_55

Ben 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back