Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İyi akşamlar dostlar nasılsınız? İnşallah yaramaz bir durum yoktur. Şuan işteyim.Burası bir otomobil forum sayfası olduğundan sizinle bir bilgi paylaşmak istedim. Ankara'da yılbaşından itibaren suana kadar kayıtlara giren 27000 kaza olmuş. Bugün yılın 293 . günü yani bir günde kayıtlara giren kaza sayısı 92 .Kendi aralarinda rapor tutup ayrılanlarla tahmini 100 kaza.Düşünün Türkiye genelindeki kaza sayısını.Kazasız doblolu günler dilerim.

Mesut kardeşim istatistikler ürkütücü buda demek oluyor ki araç kullananlar çoğu bilinçsiz allah kazasız belasız günler nasip etsin

Bende onu demek istiyordum Türk halkının ne kadar iyi sürücü olduğunu buradan anlayabiliyoruz.

acele yok .
ama geleceğim.

sen şimdi ye . ağzının tadı gelmişken kaçırma.
ben gelince bir daha yeriz sorun olmaz.
afiyet bal şeker olsun. bir çeyrek de benim için ye. 😛

@oktay_1975 çok süper iri ve beyaz süt akıyor harbi süt kuzu kokareç yanında yayik Ayranı midye ooohhhh neguzel izmir ankaradaki kokarecimize bin çeker

midyeyi ben yazacaktım da yermisin yemezmisin bilemedim ...
bu iki oldu. sen benden çok yaşayacan. 🙂 🙂 🙂
allah sağlıklı sıhatli uzun ömür versin.

@oktay başkanım hanzoyu medeniyete ceviren tek şehir izmirdir unutma.kadifekaleye çıkıp maxiyle bi selam verelim Ege'ye ankaradan

yakışır. benim için de bi seslen oraladan.

hadi hayırlı geceler.
sabah erkenciyim ben, allahrahatlık versin. ...

@oktay_1975 baskanim ok aleykümselam heeeeeyyyyyyyy uyan izmir uyaaannnn gurbetten sılaya selamı var Oktay başkanımın başkanım iyi geceler tatlı rüyalar.

Varyanttan selam
20151020_234832.jpg

@yunus0635
ankarada kokoreç yapamıyorlar resmen paramparça toz gibi oluyor ama izmirde muhteşem yapıyorlar

@ihsan3535 başkanım 3 yarım ve midye 3ayran hesap 30tl ama en iyi f Altay yapıyo gelin beraber olsun başkanım

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back