Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Sezgin Tok
Hayırlı yolculuklar aman sezgin kardeş hız limitlerine ve trafik kurallarına uyalım

@cengiz522
Sağol abi teşekkürler. Memlekete senede 3 sefer gidip geliyorum artık yolları radarları ezberledim. Yavaş gidince az yakıyor işimede geliyor 🙂

@Sezgin Tok
kardeş kazasız belasız gel inşallah.
yolda dikkat et. sık sık mola ver ,
radar lara dikkat et.

@oktay_1975
Artık büyük sözü dinliyorum abi 🙂 sakin sakin gidiyorum. Radara girecek kadar hızlı gitmiyorum. Doblo böyle yakacaksa ben daha gaza basmam abi. Ortalamada 5 litreleri yakaladım.

daha da az değerler görürsün emin ol. 😛

@Sezgin Tok
Sezgin Oktay kardeşimin sözlerini dinle tecrübe konuşuyor uzun yol ondan sorulur bende az yol yapmadım 15 yıl makam şöförlüğü yaptım aşağı yukarı 2 milyon km yol yapmışlığım var tekrar hayırlı yolculuklar

@oktay_1975
Dönüşte göremem abi bagaj full araba oturdu. Gerçi 400kg erzak var bahçeden ama yinede oturdu. İstanbul dan bileciğe 2 kişiyle gidicem o zaman 5 in altına inmeyi hedefliyorum.

selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar 🙂

Hayırlı akşamlar 🙂

hayırlı akşamlar ailem..
@MuRaT09

Murat abi intro güzel olmuş eline sağlık büyük face hayran sayfamızda yayınladım..uzun olur intro olur bekliyoruz videolarını eline sağlık

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar arkadaşlar günaydın

Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları çalışanlara hayırlı işler bol kazançlar

@cengiz522
merhaba abi çalışıyoruz bugün
yarın geliyorsun değil mi yüzyüze görüşmüş oluruz

Allahtan birşey çıkmazsa oradayım inşallah

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back