Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
yaa metinim birde bu sohbet konulu başlıkta radyoda olsa müzük çalsa çıstak çıstak keyif yapsak yahu ne güzel olurdu ama değilmi kardeşim

@fingerbowl
valla cok ıyı olurdu genelde sohbet odaları muzıklı oluyo ama buyuklerımız yonetıcılerımız dusunuyordur abı bız uye yız sonucta

@fingerbowl
abı cıtlat tabıde burda konusulanları takıp edıyolardır herhalde sonucta forum bu yonetıcı olarak bakmaları lazım bence gecen yazdıgım yazıma halen gelen bı cevap yok tarafıma ulasan bı mesajda yok orda kırgınlık belırttım ıstegımı belırttım ama hıc kaale bıle alınmadım ama kurucuyla gorusucem cozse o cozer abı

evet düşünce özgürlüğü var bu sdanalda ülkede yokda sanal alemde var kardeşim ben sonuna kadar seni destekliyorum ve takipçisiyim bu konunun abin her daim arkanda 😎😎😎😎😎

@fingerbowl
abı sagol eksık olma ama ınan makam mevkı pesınde degılım ınsanlara yardım etmeyı cok sevıyorum sevılen sozu gecen ve gercekten bu ıse gonulden baglı bırıyım ayrıcada lafta gıttıgım heryerde ole tanıtılıyorum ve bılınıyorum ama burda tarafına sayın uye dıye hıtapp edılıyorum 35 yasına dayadım merdıvenı abı menfaat gozetmıyorum bı beklentım yok sadece cok kırgınım be usta @kardelenkurt murat kardesım bu konuda senden bı hareket beklıyorum

Herkese iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin...

ooo murat bey sizede hoş geldiniz diyim saygılar liderim ankarada havalar nasıl valla hiçde sesiniz soluğunuz çıkmıyor hani 😎😎😎😎😎

@fingerbowl
bunu ekleyebilriz olabilir sanırım

şuan işteyim yarın bir deneme yapayım

radyo yayını mı olsun belirli bir radyonun ya da nasıl bir şey olsun dersiniz

sunucu kiraladık kendimize ait limitlerde de bir sıkıntı yaşamayaız inşallah

valla liderim tıngırdasın bir şeylerde her şey olur her türden müzik olur yani maksat sohbetimize renk olsun yani,😎😎😎😎😎

@kardelenkurt
işte murat kardeşim hemmen çaresini buldu...sorun yok modere edilir @fingerbowl

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back