Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben 61 le girdim radara 172 TL yazdılar.

Cuma günü çanakkale ye gittim geldim. Yol üzerinde radarlar arttırılmış. Malkarada ışıklar olduğu 2 göbekte hız 50km. Üst kameraları yolu genelde kullananlar bilir onlarda limit 70km bildiğim kadarıyla. Keşan koru dağına girişte çanakkaleye giderken rampadan sonra ilk düzlükte bp yi geçtikten sonra radar var 70km oda.

Selamın aleyküm facebook'tan takipteydim ancak sitemize yeni üye oldum tüm FİAT kullanıcılarına selamlar tanışmak isterim herkesle 🙂

Allah iyilik versin abi İstanbul güneşli sen nerden abi

An itibariyle sivasi gecmekteyiz urfa ya dogru... Hayirli geceler cumleten...

Kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler abi sizede hayırlı geceler

Kırklareli üniversite 2. sınıf abi lüleburgaz'da okulum otomotiv teknolojisi okuyorum stajı fiat özkar'da yaptım halkalı'da. Okul devam benim ,gidip geliyorum istanbula hafta sonları abicim

Okan hoşgeldin.

eyvallah kardeşim tanışalım muhakkak bakırköy tarafına gelirsen haberim olsun kayıt et beni 34 bp 29996 maxi yeşil ceylan bu araç telde 05356158882 lakin yarın yokum bu tarafta bağcılarda düğün var saat 15 de ordayım gel tanışalım bi,r aRA bilader

@mali_55
Hayırlı yolculuklar abi. Allah sağ salim gidip varmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Tamam abicim numaranı kaydettim yarın sabahtan burgaza gidiyorum o hafta ordayım döndüğüm zaman arar bi görüşmek isterim

@Fethi KORKUT
Eyvallaj kardesim... Tabii ki senin icnde yerim ciger kebap urfa da, sen merak etme..:huhuu::huhuu:

@mali_55
Hay yasa abi bee 🙂 aklımı okudun aklımı 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back