Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı geceler dostlar.
Dun geceden beri elantirikler yoktu. Sarjlar bitti sabah saatlerinde. Elantirik anca geldi. Girip bi bakayım dedim. Bursa çok kotu durumda. Allah yardımcımız olsun.

feti abi nabiyon beya

Ayni beya sen nabiyun barisim

AYNI BEYA 😀
Feti abi

2015 in Bursa sinda hala elektriksiz kaliyoruz 🤣

bizim burdada ceyranlar yoktu bugun beya ceyransız kötü oluyo

@Fethi KORKUT
SLM. FETHİCİĞİM GEÇMİŞ OLSUN.HABERLERDE GÖRDÜM. BİZİM BURALARDA KÖTÜ. YARIN YAĞMUR YAĞINCA SORUN BİTER. SLM. MEVLÜT AMCA. DSC00856_025.JPG

Selamuun aleyküüüm abileriiim ^^

Babamı yeni doblo'yu almak için ikna ettim 😀 Sıra annemde, kırmızı dobloomuzu çok seviyor ama bakalıım ne yaptırabiliceez 😀

@mali_55
yeğen hastanede yatıyor onu ziyarete gitmişken benim çocukları da götürdüm.3'ünede birer iğne ve 3'er tane şurup.

@MEVKU946
Yarinki yağmur için de meteoroloji pek güzel konuşmuyor mevlut amca. Metrekareye 70 kg diyo. 2 gündür lodos firtinayla ugrasiyoz yarin da sel ile ugrasmazsak iyidir.

@MEHMET78
Geçmiş olsun mehmet abi.

herkese hayırlı geceler.en kısa zamanda düzelir inşaallah fethi.

@Fethi KORKUT
sağolasın fethi.

İnşallah abi. Sana da hayırlı geceler.

geçmiş olsun mehmet abi. fethi abi rabbim hayırlısını versin diyelim inşallah mağdur olmazsınız hava olaylarından

@MEHMET78
SLM FETHİCİĞİM. GEÇMİŞ OLSUN.EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINIZA AİLECE KAVUŞURSUNUZ. SLM MEVLÜT AMCA.DSC00856_025.JPG

İnşallah yusuf. Artik takdir-i ilahi diyecez. Yapcak bisey yok.

@MEVKU946
Amca bizde sıkıntı yok çok şükür. Mehmet abiler hasta 🙂 Mac istediğin gibi sonuçlanmadı herhalde 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back