Bilgi paylasimini burdan daha net ve yeterli sekilde burdan aliyoruz zaten.ben icimden geleni yazdim kimseden bisey yada bi cozum istemedim.sadece bilgilendirmedir.
@doblomadmax
Sitem etmiyorum zaten burda tanistik burda kaynastik face e gerek yok diyorum bilgilendirme sunuyorum.bizim yaptigimiz murat abiye degilde burdan direk yazdaydin keskede ayni anda hepimizin haberi olsaydi.
ozman sali bukusmasasinda kinustuk ve anlastik sali tayfasiyla ilgili sorunlari ben muratla kinusacam ve cozucez diye oyizden anlastigimiz gbi yaptim sizde bi sorun oldgunda burda yazmadam murata soyleseydiniz oda bana soylerdi...
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sali tayfasi olarak bireysel sikintilarla ugrasmak yerine bir kisiyle konusmayi cogunluk olarak uygun gorduk 10 kisi ordaydi bi sen yoktun olsaydin zaten sende 10 kisiye uyardin
Valla bu zamana kadar komsenin buyruguyla hareket etmedim etmemde.kendi bildigim dogrular bana yetiyor.gereksiz bi yere gitmeye basladi konu dahada uzamasinin alemi yok.
@doblomadmax
Benim paylasim yada onurun muratin degil abi asiri sekilde bos muhabbet basladi tekrar soyluyorum adam yolda kalir ihtiyaci olur biseye falan butur soer paylasiliyoda ben ilk katildigim zaman simdi ise geri vitese hangi folyuyu ceksem vs bos bos gereksiz muhabbetler. Benim arabam paylasilmasada olur ben aracimi biri begensin diye degl kendimi tatmin etmek icin yapiyorum ve zaten kendi profilimde paylasiyorum. Suan nasil herkezin bir handa hanerdar olmasi icin kisiye ozel degil burdan yaziyosak senin veya bir baskasininda haberini burdan acik bir sekilde bekliyoruz. Sali gunu konustugumuzda ben ayaga kalkip sozcu yada grup basina karsi oldugumu soyledim. Murat abi ustune alinmasin onunla alakasi olan bisey degil bu bende olsam ceyhun falanda olsa ayni tepkiyi veririm.
@doblomadmax
Ben gayet normal tarzda konusuyorum.dedigim gibi daha oncede toplu hallettik bu tarz konulari bundan sonrada oyle hallederiz icinizden birinin sivrilmesine luzum yok
kimsenin sivrildigi yok toplu alinir kararlar bende o jisiyle kinusurum.cozeriz onur ogunde ole konustuk anlastik amac kimseyi sivriltmek degil icinizde yasi enbuyuk abimizi orda saki tayfasi olarak sectik burda sivrilme yok yanlis yerlere cekme olayi kinuyuda degistrme