Online Buluşma ve Sohbet (vol2)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
adam aynı kırkpınar ağası gibi kuzu gibi bakar nezaket gereği demezki bu adamlar bana like yapıyo ben niye hep trene bakıyorum diye düşünmez işte çılgın gençlik

@17gkhn17
Bazen bizimkide yapiyor sirket araci kutup baslari gevsek diyen oldu ama yas itibariyle mars motoru yememeye basliyor ilk once bunlara baktirin.eger onlardan cikmazsa enjektor yada bujiler kizdirmiyor olabilir

Beyler önemli bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
İnşallah yazdığımı yönetici admin Vs kim varsa görür okur.

Team doblo ya paylaşım olsun diye bizim için güzel olan araçlarımızın fotoğraflarını özelden gönderiyoruz.

Defalarca göndermemize rağmen paylaşım olmuyor ama başkalarının fotoğrafları yeri geldiğinde 4 -5 defa paylaşıldı.

Neden bizim fotolar paylaşılmıyor bilmiyorum ama bu durum artık kasti yapılıyor kanaatindeyim.

Bizlere karşı alınan bir tavır,uyarı Vs varsa bunuda bilmek isteriz.

yayinlanmayan biseyler varmis sali tayfasinin yayinlanmayan hic bir fotosu yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotograf paylasimindan ziyade ordaki grupta durmaninda pek bir faydasi yok kirmizi grupta 4 arac diger grupta insan rontgeninden(sobe mevzusu) baska bisey yok.bilgi paylasimindan ziyade babasinin arabasiyla resim cekilen cocuklari izliyoruz butun gun.

@Onuryilmaz
Hangi sampuanla araba yikiyo bizene. biz faydali paylasimlarin gorulmesinden yanayiz kiminin bir seye ihti
@Onuryilmaz
kim hangi sampuanla arabasini yikamis bizene hergun 50 bildirim geliyo ciddi bisey sanip bakiyoruz ki clear reklami cikiyo karsimiza bazen ihtiyaci olanlar yaziyo bu paylasimlari sanpuan yuzunden goremiyoruz.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back