Online Buluşma ve Sohbet (vol2)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Karcenbul
Her yıl bir büyük buluşma ve 3-4 tane de mini buluşma oluyor istanbulda
bu yılda büyük buluşma olacak yakında belli olur net tarih

bu pazar kocali büyük buluşması var.

@doblomadmax Metin abi il yöneticiniz onunla ortak hareket edin arkadaşalar.
Ben de ankara dan geleceğim hediyeleri getireceğim, tanışalım herkesle bulun beni 😀

Arkadaşlar bir uyarıda bulunmak istiyorum ülkemiz son günlerde terör ve bombalı araç olayları ile zor günler geçiriyor. JANDARMA , POLİS bir çok ilde çevirme yapıp arama yapıyor. SizleRden ricam karşıdan gelen araçlara sellektör yapmayın. Herkez girsin bu çevirmelere. Kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemezsiniz. İyi geceler

@54nihat54

Bunu çok iyi akıl ettiniz. Team Doblo olarak bu konuda duyarlı olalım. Yarın bir görsel hazırlayıp yayına başlayalım hatta bu konu da. Teşekkürler

@Redx
bayrak taksak ta takmasak ta güvenlik had safhada şuan. Kurallara uygun bir şekilde buluşma yerimize gelelim. İllaki çevirme ve kontrol olacaktır.

@Redx
bayrak otobanda giderken yerinden çıkıp ön camı kaplasa kazaya neden olur ya da çıkıp gitse arkadaki aracın camına gitse kaza olabilir bu yolla ben de polis olsam bayrak hassasiyetim ne kadar çokta olsa can için cezayı keserim. Bunun için varlar ve görevlerini yapıyorlar.

@Redx
ne demek kardeşim pazar günü görüşürüz inşallah

Hayırlı Geceler Team Doblo Ailem Allah Rahatlık versin Çalışanlara da Allah Kolaylık versin
doblo_sticker_4.png

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back