ya sessiz kalmak istedemedim kusuruma bakmayın bi çoğumuzla yüzyüze tanışamadık.
ama ben @kardelenkurt Murat abime hak veriyorum adam bir kişiyle uğraşmıyor. artı @yunus abide forum kurallarını çok iyi bilen bir abimiz kimine kendini zoraki sevdiriyor kime git desede sevdiğinde dibinden ayrılmıyor ben yunus abiyle de murat abiylede birol abiylede sezgin kardeşimlede yüz yüze tanışıp çay içtim. sessiz kalmanız ve dün siteye giremeyip sabah gelir gelmez buraya girdiğimde gördüklerim okuduklarım beni şok etti hatta foruma giremediğimi görünce acaba yanlış bişey mi yaptım diye @serdarengin abiye özelden sordum bence herkes böyle olması lazım değilmi ailem hatayı önce kendinde araması gerekmiyor mu? ben şahsen bugün çok üzgün bi güne başladım. yunus abi gelene kadar buradayım geldikten sonrada buradayım bence sizde konuşmaya devam edip bizi üzmeyin abilerim kardeşlerim güzel ailem. aramızdan ne ayrılanlar oldu hepsiyle hala görüşüyorum hepsi sağolsun düğünüme geldi çayımı içti ben keza onlara gittim askere gönderdik yemeklerini yedik onlar geldiğinde de bu aile eksiksiz dimdik ayakta olmalı diye düşünüyorum.
sevgi saygı ve hörmetlerimi sunuyor şeriatın kestiği parmak acımaz. zaman herşeyin ilacı diyorum
Hepinizi çok ama çok seviyorum
Günaydın ahali rüzgarda dağılmak yakışmaz bize fırtınalara bile dayanırız evelallah 😉 hepinize hayırlı cumalar bol kazançlı günler dilerim yolumuz açık olsun her daim 👍
@kardelenkurt
Abim gel seni Türktelekoma alalım ya oturduğun yerden hem sayfada daha aktif olursun hem bildiğin işler zaten takır takır çözer kapatırsın