Online Buluşma ve Sohbet (vol2)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@nofear 2234
abi üst alt diye birşey yok
sadece yönetim kadrosu var oda hızlıca karar alabilmek için.
sorun sıkıntı olunca ya da isteklerinizde hemen il yöneticilerine adminlere bana ulaşabilirsiniz..
gereken neyse elimizden geleni yaparız..

@kardelenkurt
Yazdigim uzere kesinlikle ortam germek falan degildir niyetim burdaki ortam gayet guzel ama birtek sen degil tabi diger adminlerimizide aramizda gormek isteriz bizde kendi cabalarimizla bu forumu duyurmaya calisiyoruz sali aksami @oktay 1975 abim bir bayrak yaptirdi kendi cebinden forum icin guzel bir ornek degilmidir bu bu konularda yardim ve desteklerinizi bekliyoruz .[emoji1] [emoji1] [emoji1]

@nofear 2234
Art niyet aramıyorum yanlış anlamyın o konuda sıkıntı yok.
7 yıldır bizler cebizimi geçti sağlımızdan da kattık bu aileye Bu denli yıpranmış adminlere hak vermenizi rica ediyorum. Kaldı ki aldğımız herşeyi dağıtıyoruz. Sponsorluklarda bize ne vereceksiniz diye değil üyelere ne yapacaksınız diye sponsorluk yapıyoruz. İl yöneticilerinin çoğuna verildi ayrıca hepsine standart yelken bayraklar, saten bayraklar stickeri oto koku, branda, kartvizit veriliyor verilecek te. Ailemizin giderlerini maalesef gelirleri karşılamıyor. Şimdiye kadar hiç bir üyenin eline kargo parası dahi sokturmadık. Hiç bir buluşmada yiyecek içecek diye para almadık. Şu da unutulmamalıdır ki her üyeye illaki hediye gönderelim, bayrak yaptıralım, destek sunalım ama bu şuan imkansız. İl yöneticileri nezdinde bu tanıtım setlerini gönderiyoruz.

bizler 7 yıldır buradayız, kimler geldi, kimler geçti, ne olaylar atlattık.. her daim burada ilgienip olmak tabiki sitiyoruz lakin buluşma hazırlıkları, sosyal ağ takibi, ayrıca en önemli olan ve bizi yoran üye didişmeleri, şikayetleri, sorulu paylaşımlar ve çözümleri bunlar bizi bitiriyor sonra buraya takat kalmıyor.

Burada da sizlerden destek bekliyoruz siz burdasınız biz de diğer işleri kovalıyoruz..Fabrika olayını çözmeye çalışıyorum mesela 1 haftadır fiat ile mail telefon trafiği

20160331_115130.jpg
@kardelenkurt
Ben işimden gücümden dahada özveriyle herzaman seninleyim destekçinim murat başkanım biliyorum evde kendi çocuğuna bile vakit bulamıyosun ve ayrıca kargo makbuzlarını burda unutmuşsun.

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back