Online Buluşma ve Sohbet (vol2)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@ceyhungulen

@aozgur
Otomoda başlığında aksesuar fiyatları paylaştı altınada adminleri etiketledi. Zaten adminler yakında fiyat paylaşılacak demişlerdi yunus da paylaşmış.

@Sezgin Tok
Valla istemeden olmuş olabilir
kötülük olsun diye değildir.
Adamın işi gücü team doblo.
sürekli aktif. bir inisiyatif düşünmüşlerdir heralde.

Arkadaşlar Yunus kardeşimiz herkese acık ve hepimiz için gecerli olan kurallara uymama nedeni ile 15 süre ile geçici olarak engellenmiştir.. Kendisiyle de görüşerek bilgi verilmiştir. Nedenlerin kendisi de farkında ve kabul etmektedir...

Dostlar Bu kurallar kesnlikle burada sağladığımız bu seviyeli dostane oratamın devamı ve bozulmaması için.. Ve daha önce bu siteyi kuran kurucu adminler dahi yeri geldiğinde aynı şekilde engellendiği olmuştur.. İnsanız hata bizlere mahsus önemli olan hatayı kabullenebilme ve tekrarı olmamasına cabalamaktır diye düsünüyorum...

Ben yunus kılıç ile 1 saat boyunca görüştüm o paylaşımı yunus abimiz yapmasaydı tahsin kaplan kardeşimiz yapacaktı. İkiside değerli arkadaşlarımız ikisi arasındaki fark nedir tahsin yapsaydı paylaşımı engel yetmeyecekti.
Madem otomoda sponsor olduysa neden mail yada fax yoluyla sizlere iletmiyorlar veya siz neden istemiyorsunuz. Adminlerin takip etmesi gereken bi sponsorluğu tahsin kaplan neden takip ediyor.
Yunus kılıç bilinçsiz bi şekilde hata yaptığını söylüyor. Hata yapan bir insan adminleri etiketlemez adminlere duyuru yapmaz. Ben şunu gördüm yunus kılıçta hata yok. Ankara grubunun yarısının dağılmasına rağmen yunus kılıç team doblo için mücadele ediyor ben tebrik ediyorum kendisini.
Facebook da sticker söktürüp küfür edip tekrar team dobloya alınan üyele var yunus kılıç ne sticker söktü nede bi yanlış yaptı. Diğer illerden ziyaretine giden arkadaşlar var daha ötesi varmı.

@mali_55
Sevgili kardeşim yunus arkadaşımızı benden çok tanıyorsunuz
Doğru veya yanlış tartismiyorum
Yaptığı herneyse kötü amaçlı yaptığını düşünmuyorum .
Admin ler olarak gelin bir göz atın olaya .
Bu kardeşimiz buralara geri gelsin.
Herne yaptıysa bilmiyorum gerekirse Özür dilesin.
Forum için yaptığı iyi olayları da göz önünde bulunduralim.
İllaki engellemek isterseniz de ciddi manada engellenmesi gereken başka kişiler de var . Yunus kardeşimiz gelene kadar ben forumdaki paylaşımlar ara veriyorum.
Sevgiler saygilar.
Hepinizi seviyorum.
Biz bir aileyiz...

Bu konu ile ilgili son sözüm daha da yazmam; hiçbir zaman tek taraflı dinleyip hukum vememek lazım, ne anlatılırsa ona göre hukum verirsin o zaman.. siz zaten hukmu vermişssiniz... Ama belki de bilmediğiniz seyler vardır.. neyse can sağlıgı olsun..

Kimse burdaki meseleyi yanlis algilamasin bu bi isyan degildir amacimiz yapilan bi yanlis varsa onu duzeltip telafisini saglamak cok buyuk saygisizliklar goren bu playformda yunusun yaptigini yardim olarak algiliyorum ben. ewet bu grup sayesinde tanisip mudavimleri olduk forumun bu nedenledir yapilan hareket yanlis duzeltilene kadar foruma bende uzak kalicam..saygılarımla..

Yapılan yanlışlık her ne olursa olsun
Yunus abinin bu işi bilerek ve isteyerek yapmadığına eminin.
Kaldı ki yunus abi team doblo için işini gücünü bırakıp misafir karşılamakta yeri gelirse evine bile davet etmektedir.

Yeri gelip adminleri bile foruma giremediği günler olmuştur ama Yunus abinin girmediği gün olmamıştır.
Bu durum beğeni ve mesaj sayısında da bellidir.
yaptığı hata her ne olursa olsun tekrar gözden geçirilip konunun gündeme gelmesi gereklidir.

Forum sitemize açık açık yazmayıp da Yunus abi gelene kadar forumda aktif olmayacak birçok kişi gibi
Yunus abi foruma dönene kadar bende girmem.

Aynı şekilde az bi zamandada olsa team doblo ailesinde tanışmış sevmiş ve yaptıklarından dolayı takdir etmiş olduğum yunus kılıç,ın team doblo ailemiz adına yaptığı{bolu beyleri ziyareti,ankara buluşması vs.}gibi bunca iyi şeyi göz önünde bulundurarak siz sayın adminlerden hoşgörü ve büyüklük göstererek yunus arkadaşımızın engelinin açılmasını aileden uzak değilde tekrar iç içe olmasını rica ediyorum.bende sessiz kalarak paylaşımsız formu ve gelişmeleri takip edicem saygılarımla

Aman yanlis anlasilmasin biz yine burdayiz bu sessiz bi yakatistir..
20160308_211136.jpg
20160308_211202.jpg
20160227_144931.jpg

Olayı tek taraf dinliyorsunuz,
aldığı cezayı kabul eden birine karşı topyekün savunmaya geçiliyor
kendisi kimseyle konuyu konuşmama sözü aldığımız halde herkesin bizden çok haberi oluyor
ben kurallara uymadığı için kendi kardeşimi uzaklaştırmış birisiyim
metin yalçını il yöneticimizi banladık
bugün burada bu hale geliyorsa sohbet bu yunusun yararından çok zararının olacağı anlamına gelir
o zaman süreli değil tamamen silelim
kimse ona sen az çalışıyorsun demedi
ben il yöneticimize dağıtması için hediye vermezken ve bu ona ses çıkarmazken olgun davranırken ben stixker olsun hediyeelr olsun yunusa verdim
dün yanındaydım
buluşma brandamız onda

şuan çcukça herkesle konuşup olayı anlatıp durumu bu hale getirmektedir
hergün bize ankara yönetici olmak istediğini hakettiğini söylemektedir

bu olaydan sonra ada verelim mi yöneticilik yetki.

onca işten güçten sonra cezaevinde o kadar insanla uğraştıktan sonra kazançtan çok maddiyattan çöktükçe ve bu olayda aile bireylerin nasıl davrandığıı gördükçe demekki biz boşa davranmışsınız yapmışsız

FORUMU KAPATIYORUM BEYLER DOSTLUK BOZULACAĞINA SİTEYİ KAPATALIM HERKES RAHAT OLSUN
YUNUS BEYFENDİ DE TAKILACAK BAŞKA PLATFORMLAR BULUR ELBET

YETTİ ARTIK

Anlaşılan o ki olmuş bişeyler kim haklı kim haksız bilmem tek bildiğim bu platformun güzel bi aile yapısına ulaştığı... hiç birinizin yüzüne aşina değilim burdaki hiç kimseylede baş başa konuşmuşluğum yok ama sabah kalktığımda yüzümü yıkamadan yaptığım ilk iş telefonu komidinden alıp forumda neler olmuş bakmak günaydın msjlarını beğenmek ki fiziksel bi birliktelik yaşamadığım insanları kendi abim kendi kardwşim gibi görmek inanın işim gereği çevrem inanılmaz geniş olduğu halde ben burda bu forumda bulunmayı tercih ediyorum... eşim bile inanın dua ediyo bu foruma emek verenlere beni eve bağladığı için fazla söze gerek yok bence zaman herşeyin ilacı diyorum ve bütün abilerime kardeşlerime selamlarımı yolluyorum fevrii davranmayın diyorum...

Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar
Konuya tam vakıf olamasamda burada ben başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum
Sayın adminler yöneticiler ve arkadaşlar
Burda yaşanan her olumsuz hareket her tartışma her kırılganlık bizi böyle görmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor inanın onlar burda olmasalar bile burda yaşananlardan haberleri var lütfen konu en kısa sürede çözülsün ve bizi çekemeyenler ne kadar büyük bir aile olduğumuzun farkına varsınlar
Saygılar iyi akşamlar

her ailelede ufak tefek anlaşmazlıklar olabilir. inanıyorum ki en kısa sürede bununda üstesinden geleceğiz. aradaki sevigiyi saygıyı yitirmeyelim ki bizim ailemizi çekemiyenlerin ekmeklerine yağ sürmeyelim

Herkese iyi akşamlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back