Online Buluşma ve Sohbet (vol2)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Adam düşse bi dert düşmese başka dert 😀
uploadfromtaptalk1457383702565.jpg

Hayırlı Geceler Team Doblo Ailesi Sakinleri
doblo_sticker_2.png

hayirli geceler arkadaslar masallah bayagi aktifsniz oktayin dedigi gibi yetismek mumkun degil sizlere uykudan kalktim servis saati yaklasyor 00.30 dan sonra muhabette acigim gececilere duyrulur yatacak olan arkadaslara iyi uykular

hayırlı akşmlar abilerim kardeşlerim bi kaçamak yaptım gece yatmadan önce naaabıyonuz bakm dedi.😀 227. sayfada kalmışım beğenmeleri sabah yapcam 🙂
bana lg g2 de kaybolan resimleri bulabilecek bi baba yiğit var mı? telefonu pc ye bağladım DCIM klasörünün içinde Thumbnails klasörünün içinde tüm resimler var ama pcde küçük ebatta görünüyor telefonda da galeride bazıları var bazıları yok misal görebilğim foto sayısı 345 göremediğim 1100 foto var şuan Sezginden umutluyum 😀

@34 ysf 57
Abi hafıza kartından kendin biçimlendirsen bile ilk dosyalara kadar çıkartırım ama telefonda hiç denemedim. Thumbnias dosyası yüklü ressimlerin galeri önizlemsini kaydeder oradakiler önizleme.
@34 ysf 57

@34 ysf 57
Telefonun tuş kilidini devredışı bırakıp bilgisayara bağlıycan dosya modunda. Recuva vb programlar var çalıştırıp dosya türünü ressim olarak işaretliyip taramayı başlatacaksın. Bulamazsa farklı programlar denencek.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back