2005 yıllarında 1996 model sonderece temiz ve gerçekten tam orjinal bir kum grisi renginde eski göğüs DOĞAN SLX im vardı. İzmire gezmek için gittiğimde bir anda ve gitgide motor bölümünden uğultu yükselmeye başladı, iyice çoğaldı ve aracın içinde durulacak hal kalmadı. bende motorun durumuna baktım son derece normal gedi. bir kaç arkadaşa sordum ve direksiyon hidroliğinden geldiğini ve pompanın artık ömrünün bittiğini söylediler. bende sırf bu işle uğraşan yerler vardır izmirde onlardan birine gittim. sıfırına o tarihte yani 2005 yılında 234 MİLYON TÜRK LİRASI bayılacan dediler. aklım tavana vurdu !! yaw mazda 323 üm vardı parçaları bunun kadar pahalı değildi dedim. Yinede mecburen pompa değişecekti. çıkmacılar eskilerini tamir ediyorlarmış bende 30 türk milyon lirasına benim pompayı söküp verdim onlardan tamir edilmiş ama yep yeni gibi duran bir pompa aldım. birdahada sorun yaratmadığı gibi eskisinden sağlam ve yumuşak oldu.
Not 1: Pompa içi basınç dayanıklı oval lastikleri değişiyorlar ve en az iki yıl garanti gider diyorlar. ama daha fazla gidiyor.
2.ci Not: ogün son derece düzgün olan DOĞAN SLX imin bilmem kaçıncı teknik boş boğaz arızasından dolayı arabayı satma kakarı aldım ve 9.600.00 TL ye sattım. o oldu...🙂 😡
3. Not: dünyanın en iyi direksiyon pompa ve sisteminin Mazda da olduğunu söylerler..
Not 1: Pompa içi basınç dayanıklı oval lastikleri değişiyorlar ve en az iki yıl garanti gider diyorlar. ama daha fazla gidiyor.
2.ci Not: ogün son derece düzgün olan DOĞAN SLX imin bilmem kaçıncı teknik boş boğaz arızasından dolayı arabayı satma kakarı aldım ve 9.600.00 TL ye sattım. o oldu...🙂 😡
3. Not: dünyanın en iyi direksiyon pompa ve sisteminin Mazda da olduğunu söylerler..