geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 6 Mart 2010 #1 park veya dönüş sırasında direksiyonu tam tur çevrili iken birde frene basarsam ileri veya geri fark etmiyor bazen önden bir uğultu sesi geliyor.servis baktı bir şey yok dedi.neden olabilir
park veya dönüş sırasında direksiyonu tam tur çevrili iken birde frene basarsam ileri veya geri fark etmiyor bazen önden bir uğultu sesi geliyor.servis baktı bir şey yok dedi.neden olabilir
kardelenkurt BAŞKAN Yetkili Kişi Admin Doblo Kayıt 3 Eylül 2009 Mesaj 5.705 Yaş 37 Adı Murat Üresin Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Memur Aracınız Doblo Modeli 20. Yıl Özel Seri Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah 6 Mart 2010 #2 direksiyon kutusuna ya da körüklere baktın mı?
E emre16 Azimli Üye Kayıt 21 Ocak 2010 Mesaj 36 7 Mart 2010 #3 bence hidroliğin basınç sesidir o,direksiyon tam tur çevriliyken hidroliği normale göre daha çok pasıyo zannedersem pompa...
bence hidroliğin basınç sesidir o,direksiyon tam tur çevriliyken hidroliği normale göre daha çok pasıyo zannedersem pompa...
RAPTOR Fenomen Üye Kayıt 18 Aralık 2009 Mesaj 4.136 Modeli Renk Beyaz 7 Mart 2010 #4 daha önce bu konuda bir uyarı yapılmıştı.dönüş ve manevralarda direksiyonu tam tur döndürmeyin!pompayı zorluyorsunuz!
daha önce bu konuda bir uyarı yapılmıştı.dönüş ve manevralarda direksiyonu tam tur döndürmeyin!pompayı zorluyorsunuz!
geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 7 Mart 2010 #5 uyarıyıda ben yapmıştım. direksiyondan değil sanırım mesala tam sağa çevirip dönmeye başlayınca frene basarsam ses geliyor
uyarıyıda ben yapmıştım. direksiyondan değil sanırım mesala tam sağa çevirip dönmeye başlayınca frene basarsam ses geliyor