Sol sag salıncak 1 sene olmadı daha degişeliÖn Z rot yada sağ sol salıngaç takımından yapar
Rot balansla alakası olurmu o sesinBendede ayni sorun vardi z rotlarindan cikti sorun ama tanidik bi rot balansci varsa bi gosterin daha garanti olsun
Rot balans sadece adında geçenlere bakmaz bütün taşıyıcı sisteme bakar ön amortisör takozlarınada baktırınRot balansla alakası olurmu o sesin
Ustana götür Z rotları kontrol etsinSol sag salıncak 1 sene olmadı daha degişeli
Bnde z rotlardan şüpheleniyorum zatenUstana götür Z rotları kontrol etsin
Anladım reis eyvallah saolRot balans sadece adında geçenlere bakmaz bütün taşıyıcı sisteme bakar ön amortisör takozlarınada baktırın
Z rotlardan olabilir veya yağ oluyomuş galiba rasında onlar azalınca da ses yapıyor.2012 d3 var bende yolda lok lok DİE onden ses geliyor sorun ne olabilir
Konuları tekrarlıyosun aynı parçalar yazılmış zatenZ rotlardan olabilir veya yağ oluyomuş galiba rasında onlar azalınca da ses yapıyor.
Hocam aynı olay bizdede yaşandı arkadaşların dediklerini yaptıysan ses devam ediyorsa direk yapılacak olay direksiyon kutusu olayı çözer biz yaşadık şimdi şükür en ufak ses yok2012 d3 var bende yolda lok lok DİE onden ses geliyor sorun ne olabilir
2012 d3 var bende yolda lok lok DİE onden ses geliyor sorun ne
Rotbaşından ve Rot milinden Ze RotHocam aynı olay bizdede yaşandı arkadaşların dediklerini yaptıysan ses devam ediyorsa direk yapılacak olay direksiyon kutusu olayı çözer biz yaşadık şimdi şükür en ufak ses yok
38981 dosyayı görüntüle
Benim araçta da aynı ses vardı. Amortisör hariç çoğu parça değişti. En son bu takozlari değiştirdim. Ses kesildi. Bu takozlar kauçuk . Zamanla boyu kısalıyor. Ayrıca takarken dikkat edin. Ters yonde takarsanız ses yine devam ediyor. Denenmiştir