ÖN TAKIM- SES GELİYOR- HELP MEE

B_MOOSTY

Daimi Üye
slm,

aracın ikinci sahibiyim. ilk sahibi ön sağ tekeri çukura düşürmüş jantı falan yamultmuş. Ben salıncağı değiştirdim, jantı düzelttirdim. Ama bi ses gelio bi türlü kesilmedi.. aklımı oynatcam. 10-15 ustaya gösterdim, Cevapları;
1-akslar değişcek
2-amortisör takozları değişcek
3-salıncak , yerli parça boşluk var , orjınalı takılacak

sesi, düşük devirde ani manevralar/zorlamalar veya bozuk yollarda düz giderken yapıyor.
dönüşlerde düz asfaltta ses yok, ama yol bozuksa ses geliyor.

Bursa da tavsiye edeceğiniz usta için bilgilerinizi arz ederim.
ama iyi bi usta olsun . dükkandan çıktığımda dua edeyim...*clap*

birkere salıncağı orjinalini takın bence bi işe bunla başla

ayrıca profilinide güncellerseniz size daha iyi yardımcı oluruz

birkere salıncağı orjinalini takın bence bi işe bunla başla

ayrıca profilinide güncellerseniz size daha iyi yardımcı oluruz

Vakti zamanında arabadan anlamıyordum, tavsiye üzerine ustaya gittim İstanbulda. Adam orjınal olmayan başka parça kullanmış haberim yok. bi de mal gibi parasını da ödedim...

profilinizi güncellediğiniz için teşekkür ederiz

dediğim gibi önce kesinlikle orjinal parça

yan sanayi parça görüntü olarak aynı görüsede işlevleri farklıdır

SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜL 12 YAŞINDA. ÖN TAKIMDA ÇIT SES YOK. ARKADA BİRAZ BOZUK YOLA GİRİNCE SESLER GELİYOR. O DA BAGAJDAKİ TAKIM ÇANTASINDAN HERHALDE. SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜL 12 YAŞINDA. ÖN TAKIMDA ÇIT SES YOK. ARKADA BİRAZ BOZUK YOLA GİRİNCE SESLER GELİYOR. O DA BAGAJDAKİ TAKIM ÇANTASINDAN HERHALDE. SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

mevlüt amca senin doblo kaç kmdeydi

dobloların öntakımı çok sağlam bizim d1 95 binde d2 140 binde idi ikisindede sadece salıncak değişti başkja hiçbişey değişmedi ve tık seste yoktu

benimde bozuk yollarda ses geliyor birde her zaman değil arada direksiyonu tam tur ddöndürüp dönüş yaptığımda ses geliyor o kadar kafama takmıyorum gemlikte küçük sanayi sitesinde ylz otomotiv var oraya git halim ustayı bul beni uğur balci yolladı dersen sana yardımcı olucaktır

tam tur direksiyonu çevirdiğinde ggeliyorsa direksiyonun kayışından geliyor olabilir değişmesi gerekebilir

mevlüt amca senin doblo kaç kmdeydi

dobloların öntakımı çok sağlam bizim d1 95 binde d2 140 binde idi ikisindede sadece salıncak değişti başkja hiçbişey değişmedi ve tık seste yoktu
SLM OĞUZCUĞUM. DÜLDÜL 85100 KM DE .SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

teşekkürler baki abi

mevlüt amca km çok düşük maşallah

mevlüt amca benimki nerdeyse seninkinin km'yi geçecekmiş ya.hiçmi kullanmadın.

tam tur direksiyonu çevirdiğinde ggeliyorsa direksiyonun kayışından geliyor olabilir değişmesi gerekebilir

kayış sesi olsa anlarım yaaa benim direk ön taraftan geliyor ses lastiklerin ondan direkson da titriyor ama her zaman yapmıyor

yani tahminen kayış gibi geldi bana ama b i raptor usta baki abide bakar onlarda fikirlerini söyler aslında ses olayını dinleme3k lazım

mevlüt amca benimki nerdeyse seninkinin km'yi geçecekmiş ya.hiçmi kullanmadın.
SLM MUSTAFA BEY. BİR AYDIR KONTAĞI ÇEVİRMEDİM.SLM MEVLÜT AMCA.😀*clap**comfort**bye*

mevlüt amca bi marşa bas

mevlut baba arada bir çalıştır arabanı....

Back