Ön sol cam açma butonu bozuldu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
1 2 haftadır sol kapıdaki ön sol cam açma kapama putonundan bi sorun vardı sabit durmuyordu sağa sola oynuyordu bugün bindim arabaya baktım ön sol cam açılmıyor neyse anahtartaki kilit açma butonuna uzun süre bastım dört camda çalışıyor sıkıntı yok.. Buton camı kapıyor ama açarken bazen sağa sola oynatıyorum açmaya başlıyor. Bu buton tek olarak değişir mi ? 4 cam anahtar grubunu mu almam lazım birde anahtar grubu kolçak ile beraber satılıyor sanırsam.. Tabi almadan önce bi kolçağı söküp bakmak istiyorum butona.. Nasıl sökerim ön sol kapı kolçağını ?

İki gün önce ayni sikinti oldu benim araçta da .Bir baktim en son kim sürmüşse nasil becermisse buton yüzde doksan yerinden cikmisti.tam kaybolmasin ben komple cikartayim derken aktif mi calisiyor mu diye biraz sikarak bastim cuk diye yerine oturdu.Su an sikinti yok ama diğer 3 buton gibi değil yüzde on bile olsa sallaniyor.

Benim arabada da sol ön camın tuşu öyle sağa sola yapıyorum bazen
Bide sol sürgü kapıda ki içini göçmüştü

Nasıl yapmak lazım bide maliyeti nedir
Başından geçen abiler karfeşler

Bide aynaları hareket ettiren joystick çalışmıyor
Işıkları yanıyor ama aynaları elle ayarladım
Sorunu ve çözümü nedir?

Merhaba
Cam acma düğmesi komple set olarak satılırTek buton olarak bulamazsınız

@berat
geçmiş olsun berat

sanırım d3 lerde bu kronik sorun 🙂

babamın 2011 d3 te de sol ön cam açma butonu tam basmıyordu söktük baktık usta ile sanırım butondan değil butonun bastığı düzenekte sorun var.

şimdi benim dobloda da butonda müzik filan açayım baslı sallanıyor diğerlerin de bişi yok

tek buton satılıyor. Linea nın kini Ankara'da buldum oluyor oda. Tek buton taktım yani.

Kolçağı sökmen için üstü kapatılmış vida yeri var onu aç vidayı görürsün

cam açma tuşları takım halinde satılıyr 80 tl fiyatı var ama tek tuşta aransa bulunur Murat Abi almış

Hepinize teşekkür ederim.. Bu hafta hep sınavlar var anca Cuma günü okul çıkışı sökerim kolçağı ona göre fotoğraf çekerim sorunu arar çözeriz. 😀

Berat sorunu ya tuş alıp çzöecen bulabilirsen yada komple takımı alacaksın

Çıkmacılara sor istersen D2lerin butonlarıda uyar diye düşünüyorum sonuçta hepsi aynı

@etona öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar bilgi için teşekkürler

@EXALTED07
Doğru tespit

kontak spreyi ile temizlerseniz mükemmel olur

@cengiz522 başkanımız yapmıştı aynı işlemi fotoları paylaşabilirmisin başkanım bu gün doblonuza ne değişiklik yaptınız konusundaydı.

D3 ün neyi kronik değil ki.🙂

@mesut170
15 gündürde amortisör takozu ses yapıyor mesela 3 üncü defa değişecek mecbur gıcık ediyor insanı o ses bir çare bulamadı fabrika iyileştirme yapmıyor parça satmak için heralde

Back