Ön Silecek Sorunu

SamiSnmzlr

Aktif Üye
Merhabalar, geçen gün aracımı bir arızası için ustaya götürdüm, silecekleri söktü ve tekrar taktığında soldaki silecekle cam arasında bir boşluk oluştu usta sökmeden önce camı tertemiz siliyordu şimdi ise belli bir kısmını silmiyor camda su bırakıyor ve çalışmasındada bir gariplik var silecekten garip sesler geliyor hızlı çalıştığında. Usta ısrarla silecek eskimiş diyor fakat ben sileceği geçen kış taktırdım eskimiş olması imkansız. Sizce bu sorun nerden kaynaklı olabilir ? Yoğun yağmurda çok zararını görüyorum tam şoför tarafının camında leke bırakıyor ve yağmurda görüş mesafesini aşırı derecede etkiliyor.

Aşağıdaki resimde camın belli bir bölümün silmediği gözüküyor;

j7znq.jpg

Bu resimdede silecekle cam arasındaki boşluk gözüküyor;

j7zqd.jpg

nerdeyse hiç silinmemiş görünüyor dostum...
yamultmuştur demirini bence sökerken usta

nerdeyse hiç silinmemiş görünüyor dostum...
yamultmuştur demirini bence sökerken usta

Eğer öyle bişe yaptıysa sıkıntı büyük demektir dimi, bunun demirini bul al taktır vs. Umarım öyle değildir.

inşallah değildir...de sıkıntı büyük de değildir,sıkma canını...sadece silecekte olabilir,eskimiştir,arada bişey kaldığı için zarar görmüştür...bir bilene göster asslında,tahmin de biyere kadar<<<

demırı ıyı yerıne oturmamışta olabılır

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

elinle sileceği bence bi bük ama fazla değil kırılabilir ozaman düzelir

demir yay gibi olan eğilmiştir düzeltmeye çalışın

Yeni konu açmak istemedim başlığım aynı olacaktı ama sorun farklı benim.

Bu hafta sonu başıma geldi daha önce yoktu ön sileceklerde direksiyondan kolu kendinize çekince su püskürmesi sonrası silecek otomatik çalışmıyor bu neden olabilir 4 - 5 kere denedim ama çalışmadı teknik bir problem midir acaba

Saygılar.

Yeni konu açmak istemedim başlığım aynı olacaktı ama sorun farklı benim.

Bu hafta sonu başıma geldi daha önce yoktu ön sileceklerde direksiyondan kolu kendinize çekince su püskürmesi sonrası silecek otomatik çalışmıyor bu neden olabilir 4 - 5 kere denedim ama çalışmadı teknik bir problem midir acaba

Saygılar.

servise baktırmalısınız bence 😉

Back