ÖN SAĞ TARAFTAN GELEN KÜTÜRTÜ

RAPTOR tarafından yazılan metin:
abi sıfır araba neden ses yapsın ki?illa ki bi sıkıntı vardır.

Malisef var ama iat servis normal diyiyor....

ALYEDZ tarafından yazılan metin:
aynı tip bi ses bendede sol önden geliyor malesef *hmm*

ön takımı kontrol ettirdiniz mi bizim 3 dobloddada böyle bi ses yokt cargo140 binde ön takım orjinaldi premioda 95 binde öntakım orjinaldi fiatın ön takıı sağlam

Ben bunu size yazmayi nasil unutmusum......gecen kendi servisim.....levent yakup otoya ugradim.....sorunumu anlatip bilgi istedim test surusune cikip denedik ve sert dusmede bu sesi duyduk...usta tamam abi sorun aracin alt takiminin fabrikasyon torklarda sikildigini ...bir alt takim sikmasi yapip sorunu halledeceklerini soyledi....yaptilar ayni cukurlara girdim ve ses kesilmisti...bilginize....

abi palaşım için teşekkürler

teşekkürler...

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

Senin aracinda yeni bence sende bir alt sikma yaptirttir....

bakiergul tarafından yazılan metin:

abi arabamda hiçbi ses tııkırtı yok bende sese çok önem veririm tık ses gelsin hemen bulurum mesela biz aldığımızda raf tıkırtı yapıyordu ben onu torpido yapıyor sandım ama rafmış rafın camla bitişedn kısmına slikon sprey sıktım ses falan kalmadı ama arabanın altından önünden hiç bi tıkırtı v e ses falan yok belkide önceki sahibi 10 bin bakımında sıktırmıştır eğr yaparsa 20 binde bakıma gitçek 18500 km oldu ozaman sıktırırım ama şuan öyle bi ses yok

Ben bunu size yazmayi nasil unutmusum......gecen kendi servisim.....levent yakup otoya ugradim.....sorunumu anlatip bilgi istedim test surusune cikip denedik ve sert dusmede bu sesi duyduk...usta tamam abi sorun aracin alt takiminin fabrikasyon torklarda sikildigini ...bir alt takim sikmasi yapip sorunu halledeceklerini soyledi....yaptilar ayni cukurlara girdim ve ses kesilmisti...bilginize....
bilgi için teşekkürler Baki abi..

Rica ederim can kardes.....

abi arabamda hiçbi ses tııkırtı yok bende sese çok önem veririm tık ses gelsin hemen bulurum mesela biz aldığımızda raf tıkırtı yapıyordu ben onu torpido yapıyor sandım ama rafmış rafın camla bitişedn kısmına slikon sprey sıktım ses falan kalmadı ama arabanın altından önünden hiç bi tıkırtı v e ses falan yok belkide önceki sahibi 10 bin bakımında sıktırmıştır eğr yaparsa 20 binde bakıma gitçek 18500 km oldu ozaman sıktırırım ama şuan öyle bi ses yok

Aman olmasin kardesim...aman olmasin....

Aman olmasin kardesim...aman olmasin....

evet abi en nefret ettiğim şey ses maşallah diyim dobloma

Dur bende diyeyim.....maasalllllllllahhhhh

20090627_023048_nazar2011.gif

bu sorun bizim aractada var servise gitsek halledermi

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

Back