Ön koltukların altındaki boş soketler

İlhan68aksaray

Saygın Üye
Adı
ilhan
Modeli
Renk
Bordo
image.jpg
image.jpg
D3 ön koltukların altındaki boşta duran bu söketler ne olabilirki birde sol tarafta 3 soket sağ tarafta 4 soket var. Ne işe yarıyorlar

italya ya giden d3 lerde koltuk ısıtma bulunmakta koltuk ısıtmanın soketleri olabilir

2013 modelden sonra sağ koltuk emniyet kemer uysrısıda iptal edildi onunda soketi boşta duryor

Bizimki 2014 yan koltukta kemer için ötüyor.

Turuncu hava yastığı hadi gri olanda emniyet kemeri soketi birtane siyah olan var o neyin soketi

@İlhan68aksaray
Benimkide ayni model benim sağ koltukta uyari veriyor

Benim 2014 sağ koltuk uyarısı yok neden acaba

@volkan guney
Servise bir sorun derim. 2010 premiolarda star-stop var diğerlerinde opsiyonel belki diğer 2014 lerede koymamışlardır koltuk uyarısını.

benim aracımda 2014 premio benimde sağ ön koltuk uyarı vermiyor

Beyler ayni sorunu bende yasamistim. aracimin icini temizlerken koltuklari ileri geri yaptigimdan dolayi airbag uyarisi vrdi. O alttaki soketler airbag soketi servis oynattiginiz zaman soner dedi ve dedikleri gibi sondu. Birde sonmeden once menuden devre disi biraksamda yine uyari veriyordu. Yani Sikinti soketlerde 🙂

Hayırlı akşamlar bende siyah soketi merak ettim ne işe yarıyor 2014 model premio black sol koltukta 3 adet soket var sağ tarata 4 soket var

Dosyalar

• 20210505_170121.jpg
    20210505_170121.jpg
    3 MB · Okunma: 134
  • 20210505_161738.jpg
    20210505_161738.jpg
    2,4 MB · Okunma: 170
Hayırlı akşamlar bende siyah soketi merak ettim ne işe yarıyor 2014 model premio black sol koltukta 3 adet soket var sağ tarata 4 soket var
Aracın Premio ise elektronik koltuk yükseltme alçaltıcı motoruna ait jak giriş bağlantısıdır

Sarı bantlar neden öyle Yunus bey. Sanki kopmuş da sonra dan bağlanmış gibi.
Üretici kabloda açık kısım bırakmış kablo soketlerine müdahale ve hareket serbestisi için oraları da bantla koruma altına almışlar

Benim de ön sol koltuk altında bir cihaz var. Ne olduğunu anlamadım. Sizin boşta dediğiniz soketlere bagli

Back