Ön Kaput Folyo mu ? Carbon mu ?

Luleburgazli

Yeni Üye
Arkadaşlar;
Bugün ön kaputa ne yapabilirim diyerekten bir oto aksesuarcıya gittim. Carbon 150 TL fiyat verdi...Araba çöl grisi..Siyah karbon sizce yakışır mı araca ? Şeffaf folyo mu ? Yoksa Carbon mu yaptırayım ? Ya da hiçbirşey yaptırmasam mı ?

Arkadaşlar;
Bugün ön kaputa ne yapabilirim diyerekten bir oto aksesuarcıya gittim. Carbon 150 TL fiyat verdi...Araba çöl grisi..Siyah karbon sizce yakışır mı araca ? Şeffaf folyo mu ? Yoksa Carbon mu yaptırayım ? Ya da hiçbirşey yaptırmasam mı ?

aracın resmini koysanız daha iyi olurdu ona göre yorumlar yapılırdı... çöl grisi baki abinini racının rengi oluyor sanırım... onun aracıının kaputa siyah çook yakıştı...

aynen baki abi yaptırmış süper olmuş.

Arkadaşlar;
bence carbon fiber olabilir....

buluşma fotolarında var baki abinin doblo da çöl grisi oradan bakabilirsiniz

bence hiçbişey yaptırmayın karar sizin

evet ben de ilk beğenmemiştim...sonra 10 kişiden 8 i güzel deyince. baktım sorun bende....

o 8 kişiden biri benim😀

Benim kafama takılan şu aslında..Karbonu yaparken ısıtıcı ile ısıtıyorlar...Bu boyaya zarar vermiyor mu ? Çıkartmak istediğimizde sorun olur mu acaba ?

Benim kafama takılan şu aslında..Karbonu yaparken ısıtıcı ile ısıtıyorlar...Bu boyaya zarar vermiyor mu ? Çıkartmak istediğimizde sorun olur mu acaba ?

ısıtıcıyı karbonu yerleştirmek için kullanıyorlar...güneşin verdiği zarar daha fazla rahat ol....çok rahatta sökülüyor...

ısıtıcıyı karbonu yerleştirmek için kullanıyorlar...güneşin verdiği zarar daha fazla rahat ol....çok rahatta sökülüyor...

Tamam abi bende yaptırmaya karar verdim...

Tamam abi bende yaptırmaya karar verdim...

hayırlısı olsun...cok ciks duruyor..resimleri incele...

Back