ön den gelen takurtu sesi

Erhan B

Azimli Üye
Adı
erhan
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2007
d2 ön amartisörden sağdan genelde çukurlara girince takır tukur acayip ses geliyor usta yayları deiştirdi amartisörler takozlar sağlam dedi rotlar burçları sağlam dedi aracı indirdi çıktık ses daha çok gelmeye başladı sinir bozucu fena bilgisi olan varmı.tşk başka servise gidicem bakalım

iyi bir rotçuyada gösterebilirsiniz.

usta hepsini inceledi sorun yok dedi ama bakalım fiatın kendi özel servisine gidicem belki o çözer inş.tşk mehmet 78

evet bülent bey halen devam ediyor özellikle arabaya 3 4 kişi binince yani agırlaşınca araç daha fazla geliyor ses sanki bişey kopucakmış gibi geliyor ses en ufak setlerden geçerken bile gelmeye başladı artık.

@Erhan B
Aynı sorun bizimkinde de var d2 dynamic

bunlarda genel sorun heralde sık sık yaşanıyor ön takım uzun süre sağlam durmuyor napcaz bakalım

D2 kasalarin da hep var alt takim sorunu

aynen öyle ben ilk defa kullanıyorum 4 aydır yeni aldım bakalım daha neler çıkacak ilerleyen zamanlarda inş .çok üzmez beni

bi alt takımı farklı rotçulara göster bizdede vardı o amotisor ve yan eklentileri fln tıkırtı gitti sonra

amortisör takozları zamanla aşınıyor dıştan sağlam duruyor ama içten çürüyor kesin ondandır problem

(link)
d3 amortisör takozu örnekte mevcut

(link)
amortisör takozu içi

Aynı sorun d4 dobloda başımıza geldi(sağ önden takırtı sesi gelme sorunu) lastik değiştiren çırak rotil sıkıntılı servise götürün dedi muayeneye de az kalmıştı servise sorunun rotil olduğuna söylememize rağmen amortisör takozlarını değiştirmişler sonraki gün rotil yüzünden muayenede kaldı araç sonra tekrar servise götürüp söyledik özür dilediler rotili değiştirdiler birdaha da servise gitmeyi düşünmüyoruz.

viraç demiri orta ve uç lastiklerine baktırın birde amortisör üst takozlarına. bilya bozulmuş ise ses yapar

takoz bozulsa saga sola cevirince de ses yapmazmı ki usta bakmıstı onlara saglam demişti

Back