Ön camlar

mesut170

Onursal Yönetici
Adı
Mesut UÇMAZ
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Modeli
Araç Yılı
2007
Renk
crono gri
Arkadaşlar d2 ön camların tam açılabilmesi için ne yapabilirim.

2001 ve 2012 arası dobloların camı tam açılmıyor. Sanırım hoparlör engel oluyor yada başka birşey. kapı pandizotunu söküp bakmak lazım. Ben hiç görmedim tam açılanını.

cam kapıya göre büyük cam tam iniyor hoparlölle alakasıyok.hoparlöl kapı dışında hatta.geçen hafta cam kaldırma modülü taktırdım o zaman gördüm.

Hanefi nin dediği gibi d1 ve d2 doblolarda ön camlar tam açılıyor kolonlara çarpıyor heralde

sistemi komple değiştirmeniz gerekir sanırım.

d2 lerde hiç olmassa tek dokunuşla açma kapama olsaymış pek güzel olurmuş.

Mustafa Abi d1lerde var tek dokunuş hatta bizim 2006 paliodada var ama 2010 albeada yok

d1 lerdede vardı d2lerde kapıya alınca kaldırdılar

d1 de olan bir şeyi üst versiyonda neden kaldırırlar anlamam.

ABİ D2LERDE CAM AÇMA TUŞLARINI KAPILARA ADILAR

AMA MESELA D1 PREMİİONUN İÇ RENK AMBİYANSIDA DAHA GÜZEL DAHA FAZLA BEJ YER VAR GÖSTERGELERİ BEYAZ DESENLİ VS GİBİ FARKLAR

d1 viplerde direksiyon ahşap kaplı d2lerde yok mesela

d1lerde gövde rengi ayna stadarttı d2 lerde opsiyon oldu küçük farklar ama benim dikkatimi çekmişti

tek dokunuş cam aslında çok gerekli kocaman camın açılıp kapanmasını bekliyoruz.sıkıcı yani.

bencede gerekli güzel bi özellik

tek dokunuş cam aslında çok gerekli kocaman camın açılıp kapanmasını bekliyoruz.sıkıcı yani.

Katılıyorum. Kitapçık da bu özellik var gözüküyor ancak araç da yok.

olmamasının nedeni cam açma tuşlarını kapıya taşıdıkları için d2 yi alınca şaşırmıştım 🙂

olmamasının nedeni cam açma tuşlarını kapıya taşıdıkları için d2 yi alınca şaşırmıştım 🙂

Otomatik kilitleme özelliği de kitapçık da var ancak araç da yok. Oda mı d1 de vardı ?

Aytaç otomatik kilitleme yi göstergediki menüden açman gerekli menüden açasan evreye girer 2 de otomatik kilitleme var bizim d2 cargo active güvenlik paketlidi cargonun fulüydü onda vardı o özellik

Aytaç otomatik kilitleme yi göstergediki menüden açman gerekli menüden açasan evreye girer 2 de otomatik kilitleme var bizim d2 cargo active güvenlik paketlidi cargonun fulüydü onda vardı o özellik

Menüyü açıyorum ancak yok. Benim araç da güvenlik paketi mutlaka vardır çünkü 4 Airbag çıkışlı Vip. Herşeyi ekleyip onu mu es geçtiler acaba ama menüyü tavan ettim kesinlikle bulamadım. Yada gösterge ışığı gibi sadece araç çalışık ve parklar yanıkken çıkıyor ya onun gibi bir kombinasyon şartı mı var.

otomatik kilitleme bende bulamadım

galiba yanlış hatırlıyorum otomatik kapama vardı oda teybin ayarı idi kusura bakmayn yanlış hatırlama oldu

Benim arkadaşımın d2'sinde de vardı kapıların otomatik kilitlenmesi. İlk çıkanlardan.
Servis, eskilerin menüsünün daha gelişmiş olduğunu söylemişti.
Modelden modele fark eder mi bilemiyorum.
Sonradan takılabilen bir özellik.

Back