ön cam silecekleri

karasu826

Aktif Üye
Adı
ibrahim
arkadaşlar ön cam sileceklerini çalıştırdığımda silecek lastikleri cam sürtünme sesi yapıyor.
yedek parça satan yerden almıştı.
silecekleri iyi olan ses yapmayan hangi markayı alayım.
herkese iyi günler
yer:KOCAELİ

boschlar dayanır ama pahalı size kalmış.normallerde iş görür erken değiştirirseniz sıkıntı olmaz sanırım.

Katılıyorum.Ortalama 7-10 liralık muz silecekler iş görür. pahalıya gerek yok bence. 6 ay 1 sene idare ederler , değişim yapılır 🙂

Abi bana sorarsan iyisini al derim ne ses olsun nede camın zarar görsün silecekler camı kötü çiziyo çünkü iyi akşamlar

Bosch al Uzun süre kullan

fabrikanın taktığı silecekleri 9 yıl kullandım bosch taktım 3. senesi olucak ses yapmaya başladı artık

Artık eskidim degişdir beni diyo demek ki ?

fazla kullanmıyorum arabayı yoksa çoktan değiştirmiştim 🙂)

bosh marka ürün tercih olabilir

Bimden alınanlar iyidir ama bosch'un yanından bile geçemez.

Arkadaşlar cam açma düğmesi yerinde çıkıyor taktigimda açma kapama yapıyor ne yapmalıyım ilaki değişmek mı gerekiyor tafsiyeniz nedir

onun sag solu cıkıntıları var karsılığındakı kırıldıysa yerınden cıkar malesef degıstırmen lazım ama pahalı bısey degıl kendın bıle yaparsın 5 tl tanesı al yıldız alyanla sok cok kolay basıt sekılde söker de takarsında ankadaraysan yardımcı olurum

benim arabanın ki de çıkıyor arka cam kolunun 1 tırnağı kırılmış çok da göze batmadığından dolayı orijinali bozmadım

Arkadaşlar şoför tarafı çiftli cam açma kapatma düğmesinin ikiside sanırım tam bağlantısından kırılmış şimdi eğer sadece düğme değiştirip halledebiliyormuyuz yoksa bütün halinde internette satılıyor 100 TL civarında alt devresiyle beraber var öyle mi değişmek gerek

2014 safeline modelin silecek lastik ebatları nedir? Neye göre almalıyım takım olarak fiyatı abartılı olmayacak silbak, valeo, bosch hangisi sizce..

Arkadaşlar cam açma düğmesi yerinde çıkıyor taktigimda açma kapama yapıyor ne yapmalıyım ilaki değişmek mı gerekiyor tafsiyeniz nedir
Ben duymeyi söküp tamir ettim 2yildir kullanıyorum

2014 safeline modelin silecek lastik ebatları nedir? Neye göre almalıyım takım olarak fiyatı abartılı olmayacak silbak, valeo, bosch hangisi sizce..

2010 sonrası D3 kasa ön silecekler 60 cm ve 40 cm . Bu ölçülerde muz silecek alabilirsiniz. Orjinal parça kodu OPAR 55179972 . Orjinal fiyatı 70-80 TL civarı. Geçen yıl ucuz piyasa malı almıştım 35 TL artık çok ses yapıyor. Bugün orjinal Opar sipariş ettim. Bakalım o nasıl olacak.

Back