Ön cam sileceginden gelen ses ...!!!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

iissoo

Onursal Üye
Adı
İsmail
Meslek
iklimlendirme
Modeli
Renk
Beyaz
bügün hava yagışlıydı babam okula bırakayım dedi.. silecegi açtıgında sürücü koltugunun önündeki silecek ses yapmaya başladı çıt çıt çıt die açıyo çıt kapanıyo çıt ve iyide silmiyor atlıyor camda su kalıyor sildigi halde ... sizce normal midir yoksa bir sorun mu var

sileceğe bir baksaydın belki önünde pislik felan birikmiştir.........

hyr hiçbirşey yok tertemiz

o zaman silecek kolunun takıldığı dişli yalama olmuş,atlama yapıyordur ki iyi silmez yine..

o zaman silecek kolunun takıldığı dişli yalama olmuş,atlama yapıyordur ki iyi silmez yine..

siliyorda atlama yapıyor bazı yerleri silmiyor birde ses yapıyo çıt , çıt , çıt die

dediğim gibi olabilir motorda sorun yoksa kardeşim.

bilmiyorum abi işte bi sorayım dedim..

bakmadan bilemessin ki 😀

silecegin motorunda sorun yoksa silgi lastiklerinde vardır buda demektirki silgi lastiklerini degiştirecen d1 kasalara muz silgi oluyor çifti 12 tl ben taktırdım memlunum mükemel siliyor tavsiyedir

bakmadan bilemessin ki 😀

arabanın kaputunu açmışlıgımız yok ztn aldıgımız zaman servisteki adama açtırdık baktık söyle ne nerde fln die o kadar 😀...

ztn arabanın servise gitmesi lazım boya yapılıcak , biryerden ses geliyor , ön taraftaki sol direkteki vidanın biti yamuk giymiş tam sıkmıyor yarına kadar tutuyor oynuyor biraz flnn..

çok ilgiliymişiniz arabayla be😀 o kadar şey var sende çıt çıt bi sese takmışın😀

0 araba aldık derdim çokk babam takmıyorda .. götür şunu servise diyom götürmüyor adam sanki para vericek..

😀 babanda ya para çok yada zaman yok😀

😀 babanda ya para çok yada zaman yok😀

üşeniyo adam bize biraz uzak düşüyorda yakın olsa kaçırırım arabayı götürürüm servise 😀 o derece yani rahatsız oluyorum ben pskolojım bozuluyor

*tup**tup*

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back