Ön cam numaralık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan misterumit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@mesut170
Getirtiyim diğer aldığım ürünler yavaş yavaş geliyor gayet kaliteli ve güzel ürünler

@misterumit
Bitane foto at gorelim bi kardes nasil duruyor aracta

@mesut170
Gelirse ilan aliexprs linke koyarım uygun fiyata denicem aliexpresten 🙂

@mesut170
Tesekkur ederim mesut abi ayrica fiyat icin bilinclendirmende ayri tesekkur ederim..

@mesut170
Hangi rengi önerirsin Mesut Abi

@yncosman60
Siyah olmadığı için bana sarı geldi ama benim araba gri olduğu için ön cama güzel oldu ama sana siyah gider

@mesut170
Mesut abi nasil temin edicegiz simdi bu urunu biz

Bende kullaniyorum bu urunden herkesin olmali bence acil durumlarda cok onemli.

Traliexpres.com adlı siteden. Alabilirsn ama satıcı profili inceliyn ben bulamadım henüz

@AN7807
Ne demek biz bir aileyiz ayrıca ankaradan isteyene ben getirtebilirim yunus kılıca getirtecegim

@mesut170
Iyi iki tanede bana getirirmisin siyah olsun mumkunse simdiden tesekurler abicim

Bende aliexpresten uygun fiyata almistim en basitinden bi damacida numaranizi yazdirip yapistirsaniz 3 5 liradir.

@mesut170
Sarı ve gri var sarı nasıl olur acaba

Ağalar konuyu açan zat 3 üyelik ile sitemize bugün üye olmuş parçayı fahiş fiyata satıp, alan var gibi de tekrar diğer hesabından aldım yaparak çocukluk yapıp ticarette yanlış yola giren Allah ıslah etsin dediğimiz konu sahibi ip engelledik ve 3 üyeliğini sildik.

Konu hakkında gözünden kaçmayan ve inceleme talep eden @mesut170 yöneticimize teşekkür ederim.

@AN7807
Hallederiz

@kardelenkurt
Ne insanlar var vay be başkanım

@aozgur
Amin.Kendisini uyanık sanıyor birde team doblo ailesine 15 tl miş bak bak beyefendiye bak.2.5 tl ye al 15 tl ye kakala.

Back