DoblocuGüzeli
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 4 Mart 2020
- Adı
- Mehmet Ali
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- Beyaz
Her araca uymayabilir bazıları bazı aracı tanır bazısını tanımaz.Bazısı 10 tane alıyor biri aracını tanıyor denk gelirseİnternet üzerinden obd 2 arıza tespit cihazı aldım aracıma uymadığı için geri iade ettim tüm satıcılar uyumludur diyir uymuyor bir satıcı uyumlu protokolleri attı fakat aracımda hangi protokol uyumlu bilmiyorum Doblo premio plus 2015 1.6 105 likte hangi protokolu almam gerek
Abi bu cihaz arabanin tam olarak neresine takiliyor telefondsn mı bilgisayadan mı bakıyoruz vede bunun icin ayriyeten bir program indirmemiz gerekiyormu1.5 oluyor diye biliyorum
anladim abi bilgisayarla aram pek yok telefon iyi oldu peki bu resimdeki ürün 2012 d3 lere uyarmî(link)
Bir bakın
Yukariya attığın resim abianladim abi bilgisayarla aram pek yok telefon iyi oldu peki bu resimdeki ürün 2012 d3 lere uyarmî
İnternette bulduğum veriye göre aracınızın OBD2 protokolü:İnternet üzerinden obd 2 arıza tespit cihazı aldım aracıma uymadığı için geri iade ettim tüm satıcılar uyumludur diyir uymuyor bir satıcı uyumlu protokolleri attı fakat aracımda hangi protokol uyumlu bilmiyorum Doblo premio plus 2015 1.6 105 likte hangi protokolu almam gerek