ademozkaragul
Saygın Üye
Doblo- Kayıt
- 9 Aralık 2010
- Adı
- adm
- Kan Grubu
- B RH -
- Meslek
- Gümrük Komisyoncusu
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2010
- Renk
- bordo
performansı yükselen doblo ve arabasını seven bir doblocu değeri para ile ölçülmez abi geçmiş olsun sen sen ol ikinci tamircinin peşini bırakma allah kaza bela vermesin
SLM MEHMET ALİ BEY GECE NÖBETİ YAZDIM HABERİN OLSUN. UYURSAN SERDAR DAN CEZAYI YERSİN. SLM MEVLÜT AMCA.😀😀*clap**comfort**bye*SLM
MEHMET ALİ BEY. İNSAN SORUNLRI ÇÖZDÜKÇE SEVİNİYOR.SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.İNŞALLAH BAŞKA SORUN ÇIKMAZ.ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.SLM MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*
teşekkür ederim mevlüt amca... allah kimseye kaza bela sıkıntı vermesin...
burdayım kaytaran olursa keserim kıcınıda cezayıda😀
performansı yükselen doblo ve arabasını seven bir doblocu değeri para ile ölçülmez abi geçmiş olsun sen sen ol ikinci tamircinin peşini bırakma allah kaza bela vermesin
teşekkür edrim kardeş... hakkaten turbo dedi doğru çıktı enjektör dedi doğru çıktı ... ama bu gün bu sente işi mucize gibi geldi ya... araba sanki başka bi araba oldu..
burdayım kaytaran olursa keserim kıcınıda cezayıda😀
yine ihale bana kaldı.bu geceki nöbeti ben tutayım bari.serdar kılıç mılıç dedi korkuttu beni*hehe**hehe*
teşekkür edrim kardeş... hakkaten turbo dedi doğru çıktı enjektör dedi doğru çıktı ... ama bu gün bu sente işi mucize gibi geldi ya... araba sanki başka bi araba oldu..
adına çok sevindim sorunun çözülmesine Mehmet abi
allah beterinden saklasın 🙂
abi geçmiş olsun
hadi hayırlısı darısı başıma vallaha senin adına sevindim benimde enjektör ve turbo sıkıntım var.birazda zamana ihtiyacım hayırlısı
inşallah masrafı var ve pombadan başladık bakalım hayırlısı pompayı yaptırdım .sıra enjektörlerde 3 nolu enjektörün degerleri yüksek turboda ses var gibi bakalım hayırlısı sen ne masraf yaptın sakıncası yoksa
sağolasın bakalım hayırlısı sadece turboyu degiştin enjektörlere bakım yaptırdın dimi ? turbonun markası ne biliyormusun