nihayet sorunu bulduk...performasn arttı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
performansı yükselen doblo ve arabasını seven bir doblocu değeri para ile ölçülmez abi geçmiş olsun sen sen ol ikinci tamircinin peşini bırakma allah kaza bela vermesin

performansı yükselen doblo ve arabasını seven bir doblocu değeri para ile ölçülmez abi geçmiş olsun sen sen ol ikinci tamircinin peşini bırakma allah kaza bela vermesin

teşekkür edrim kardeş... hakkaten turbo dedi doğru çıktı enjektör dedi doğru çıktı ... ama bu gün bu sente işi mucize gibi geldi ya... araba sanki başka bi araba oldu..

SLM
MEHMET ALİ BEY. İNSAN SORUNLRI ÇÖZDÜKÇE SEVİNİYOR.SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.İNŞALLAH BAŞKA SORUN ÇIKMAZ.ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.SLM MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*

teşekkür ederim mevlüt amca... allah kimseye kaza bela sıkıntı vermesin...
SLM MEHMET ALİ BEY GECE NÖBETİ YAZDIM HABERİN OLSUN. UYURSAN SERDAR DAN CEZAYI YERSİN. SLM MEVLÜT AMCA.😀😀*clap**comfort**bye*

burdayım kaytaran olursa keserim kıcınıda cezayıda😀

yine ihale bana kaldı.bu geceki nöbeti ben tutayım bari.serdar kılıç mılıç dedi korkuttu beni*hehe**hehe*

teşekkür edrim kardeş... hakkaten turbo dedi doğru çıktı enjektör dedi doğru çıktı ... ama bu gün bu sente işi mucize gibi geldi ya... araba sanki başka bi araba oldu..

adına çok sevindim sorunun çözülmesine Mehmet abi
allah beterinden saklasın 🙂

yine ihale bana kaldı.bu geceki nöbeti ben tutayım bari.serdar kılıç mılıç dedi korkuttu beni*hehe**hehe*

dostum idare et beni biri nöbet kitliyor... biri keserim felan diyor...😀😀

adına çok sevindim sorunun çözülmesine Mehmet abi
allah beterinden saklasın 🙂

amin kardeşim dedektif gibi çalıştık yaa 4 aydır... çok şükür araç da rahatladı ben de...

SLM MİLLET NÖBET SATMAK YOK.SLM MEVLÜT AMCA.😀😀😀*comfort**bye*

hadi hayırlısı darısı başıma vallaha senin adına sevindim benimde enjektör ve turbo sıkıntım var.birazda zamana ihtiyacım hayırlısı

hadi hayırlısı darısı başıma vallaha senin adına sevindim benimde enjektör ve turbo sıkıntım var.birazda zamana ihtiyacım hayırlısı

ümit kardeşim teşekkür ederim... evet turbo ve enjektör maddi anlamda yoruyor biraz... ama sonucunda kafa nın rahatlaması paraya değişilmez... umarım sende halledersin sorunlarını...

inşallah masrafı var ve pombadan başladık bakalım hayırlısı pompayı yaptırdım .sıra enjektörlerde 3 nolu enjektörün degerleri yüksek turboda ses var gibi bakalım hayırlısı sen ne masraf yaptın sakıncası yoksa

inşallah masrafı var ve pombadan başladık bakalım hayırlısı pompayı yaptırdım .sıra enjektörlerde 3 nolu enjektörün degerleri yüksek turboda ses var gibi bakalım hayırlısı sen ne masraf yaptın sakıncası yoksa

turbo değşimi yağve filtereler vede işçiliği...900 tl

dört enjektö memesinin değişimi ve enjektörleri sök tak ayar toplam...550 tl

sağolasın bakalım hayırlısı sadece turboyu degiştin enjektörlere bakım yaptırdın dimi ? turbonun markası ne biliyormusun

sağolasın bakalım hayırlısı sadece turboyu degiştin enjektörlere bakım yaptırdın dimi ? turbonun markası ne biliyormusun

kardeş aşağıdaki linkten benim tubonun pervanesnin ne halde olduğunu görebilirisin... resimleri tıklayıp büyüterek bak...

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=4576&rowstart=20

enjektörler ise evet bakım temizlik yapıldı... memeler değişti...

turbonun markası FTP yazıyor... aracın üzerinden çıkan bu bizde aynısını taktık...

fenaydı valla.

geçmiş olsun

Back