Nicklerinizin anlamları nedir

mstnggt500 = 1967 model shelby mustang gt-500 lise 1 den beridir kullanırım bu nicki 60 saniye filminde arabayı görüp aşık olmuştum ergenlik işte 10 sene gecti ama hala seviyom o arabayı 🙂 🙂 🙂

bi film izlerken dikkatimi çekmişti robot isimleri böyle arz lı tırz lı bişe o anda üye olmuşum demekki VOLKANARZ yazmışım 😀😀

bnm adım onur ama ilkokul 4 sınıftan beri bu nicki kullanıyorum bu nickin anlamı aslında american futboluna benzer bir oyun ama bir anlamı benm lisanımda asi çılgın demek 😀 seviyorum ve kullanıyorum.

kardelen : kışın çıkan, karın altından o zahmmeten incecik bedeni ile çıkan, güneşi gördüğünde boynunu büken narin ama azimli bir çiçek..

kurt: bildiğimiz kurt alakurt, bozkurt, sibirya kurdu 😀*romi*

isim soyisim 🙂🙂

kardelen : kışın çıkan, karın altından o zahmmeten incecik bedeni ile çıkan, güneşi gördüğünde boynunu büken narin ama azimli bir çiçek..

kurt: bildiğimiz kurt alakurt, bozkurt, sibirya kurdu 😀*romi*

memlekette kurt bırakmadın.:korsan::korsan::korsan:

siteye üye olduğum zamanlarda arkadaşlarla açtığımız ve hala yayında olan www.gemlikforum.com diye bir sitemiz vardı ordan esinlenerek bu nick i kullandım normalde her yerde kullandığım nick ÇaNak tır 😀

madak ismimin ilk harfiyle soyismimin birleşimi. kendimce açılımı: Mutluluğu Aradım Dağlarda Ama Kalbimdeymiş...

madak ismimin ilk harfiyle soyismimin birleşimi. kendimce açılımı: Mutluluğu Aradım Dağlarda Ama Kalbimdeymiş...
*clap2**clap2*

*clap2**clap2**tup*

Mevlüt kardeş süpersin ya... Güzel bir açılım olmuş...

Benim nick i inceledim nasıl olabilir diye...

MALİ_55

Mutluluğu Aradım Lüleburgazda İstanbulda ama 55(Samsun) deymiş..... sonucu çıktı ortaya *tongue**happy**tongue**hehe*

MALİ_55

Mutluluğu Aradım Lüleburgazda İstanbulda ama 55(Samsun) deymiş..... sonucu çıktı ortaya *tongue**happy**tongue**hehe*

*clap**hehe* budur abi...alemsin valla... alkışlayanlara çok teşekkür...

MALİ_55

*tup**tup**tup*

Güzel nick im varmış yaff.. Çok anlamlıymış... *tongue**tongue**haha*

Back