globetroter
Saygın Üye
FireExit tarafından yazılan metin:
FireExit... Türkçe anlamı yangın çıkışı.... 15 senedir nickim budur... Normalde Fire_Exit... Counterdan kalma bişi daha çok... 😀😀
Chirmicty tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
FireExit... Türkçe anlamı yangın çıkışı.... 15 senedir nickim budur... Normalde Fire_Exit... Counterdan kalma bişi daha çok... 😀😀
Counter mı yok artık *hilarious* 😀
SELAM BAKİ BEN. WOMANİZER İ NEZAMAN KULLANMAYA BAŞLADIN ,BİR. BU SİTEYE YENGE GİRİYORMU, İKİ.HALA KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUN,ÜÇ.SELAMLAR. MEVLÜT.*rofl*bakiergul tarafından yazılan metin:
Adim ve soyadim....genelde womanizer kullanirim ama. Nedense burada isim ve soyad kullandim.....womanizer mi......onuda siz arastirin....😀
MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM BAKİ BEN. WOMANİZER İ NEZAMAN KULLANMAYA BAŞLADIN ,BİR. BU SİTEYE YENGE GİRİYORMU, İKİ.HALA KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUN,ÜÇ.SELAMLAR. MEVLÜT.*rofl*bakiergul tarafından yazılan metin:
Adim ve soyadim....genelde womanizer kullanirim ama. Nedense burada isim ve soyad kullandim.....womanizer mi......onuda siz arastirin....😀
SELAM BAKİ BEY, YERİN KULAĞI VAR DERLER.BENDEN SÖYLEMESİ.SENDENDE O NİCK ÜÇ SEFER BİÇİMLENDİRMEK. SELAMLAR. MEVLÜT😀bakiergul tarafından yazılan metin:
MEVKU946 tarafından yazılan metin:
Valla mevlut baba womanizeri......belki 5 senedir kullaniyorum. Bu sitede hic kullanmadim.....hanimin bilgisayarla isi olmaz...😀
SELAM BENDE ORDAN BULDUM. ÖZEL Bİ ANLAMI VARSA ,BENİM MESAJLARI SİL GİTSİN. SELAM .MEVLÜT.*comfort*bakiergul tarafından yazılan metin:
Baba yazdiklarindan hic birsey anmadim google nin ingilizceden turkceye tercumesi gibi olmus....yazdiklarin..