Nicklerinizin anlamları nedir

globetroter

Saygın Üye
nicklerinizin anlamları ve nereden geldiği konusunda birbirimizi bilgilendirelim

globetrotter : volvo kamyon ve tırların simgesidir. çogunun üstündede yazar. gezgin anlamına geliyor.

doblo vip premio

bizim doblo ile ilk tanışmamaız 2006 model d1 premioydu bu arabayı komple vip yaptık heryeri deri kaplıydı o yüzden ben ona doblo vip premio dedim ve nickimde bu oldu😀

Chirmicty

"malatya'da, osmanlı döneminde çırmıktı (çırmıhtı), cumhuriyetten sonra ismetpaşa adıyla anılan yerleşim yeri.

1957 yılında statüsü, ilçe düzeyine getirilirken adı da yeşilyurt olarak değiştirilmiştir."

çırmıktıyı ingilizceye dönüştürdüm sözlük anlamı yoktur 😀

FireExit... Türkçe anlamı yangın çıkışı.... 15 senedir nickim budur... Normalde Fire_Exit... Counterdan kalma bişi daha çok... 😀😀

FireExit tarafından yazılan metin:
FireExit... Türkçe anlamı yangın çıkışı.... 15 senedir nickim budur... Normalde Fire_Exit... Counterdan kalma bişi daha çok... 😀😀

Counter mı yok artık *hilarious* 😀

Chirmicty tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:

Counter mı yok artık *hilarious* 😀

15 sene önceki diom ya... 😀😀 arada oynuom ama sinirlenince 😀😀😀

Dark Knight = Kara Şövalye

Arkadaş bir süre önce renginden dolayı aracıma bu yakıştırmayı yaptı. Hoşuma gitti ben de kullanmaya başladım 🙂

safaline2011_55 = doblom safaline modeli ve 2011 model oldugu için bu nick kulanıyorum 55 de samsunlu oldugum için ekledim🙂

Adim ve soyadim....genelde womanizer kullanirim ama. Nedense burada isim ve soyad kullandim.....womanizer mi......onuda siz arastirin....😀

SELAM MİLLET. BENİM Nick İN ÖZEL Bİ ANLAMI YOK İSİM VE SOYADIMI KISALTTIM YANINADA DOĞUM YILIMIN SON ÜÇ RAKAMINI EKLEDİM OLDU Nick .SELAMLAR MEVLÜT.

bakiergul tarafından yazılan metin:
Adim ve soyadim....genelde womanizer kullanirim ama. Nedense burada isim ve soyad kullandim.....womanizer mi......onuda siz arastirin....😀
SELAM BAKİ BEN. WOMANİZER İ NEZAMAN KULLANMAYA BAŞLADIN ,BİR. BU SİTEYE YENGE GİRİYORMU, İKİ.HALA KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUN,ÜÇ.SELAMLAR. MEVLÜT.*rofl*

MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM BAKİ BEN. WOMANİZER İ NEZAMAN KULLANMAYA BAŞLADIN ,BİR. BU SİTEYE YENGE GİRİYORMU, İKİ.HALA KULLANMAYA DEVAM EDİYORMUSUN,ÜÇ.SELAMLAR. MEVLÜT.*rofl*

Valla mevlut baba womanizeri......belki 5 senedir kullaniyorum. Bu sitede hic kullanmadim.....hanimin bilgisayarla isi olmaz...😀

MEVKU946 tarafından yazılan metin:

Valla mevlut baba womanizeri......belki 5 senedir kullaniyorum. Bu sitede hic kullanmadim.....hanimin bilgisayarla isi olmaz...😀
SELAM BAKİ BEY, YERİN KULAĞI VAR DERLER.BENDEN SÖYLEMESİ.SENDENDE O NİCK ÜÇ SEFER BİÇİMLENDİRMEK. SELAMLAR. MEVLÜT😀

Baba yazdiklarindan hic birsey anmadim google nin ingilizceden turkceye tercumesi gibi olmus....yazdiklarin..

Baba yazdiklarindan hic birsey anmadim google nin ingilizceden turkceye tercumesi gibi olmus....yazdiklarin..
SELAM BENDE ORDAN BULDUM. ÖZEL Bİ ANLAMI VARSA ,BENİM MESAJLARI SİL GİTSİN. SELAM .MEVLÜT.*comfort*

Back