Next YE 937U

Doblo89

Daimi Üye
Selamun Aleykum Can Dostlar. Hayırlı Akşamlar. İyisinizdir inşAllah. Dün Elektronik alet satan bir yere girdim. Maksadım teyp almak değildi. Sadece urunlere göz gezdiriyordum. Gözüme Next YE 937U markası olan bir teyp takıldı fiyatı 110 TL. İş yeri sahibine sordum özellikleri fena değil sadece CD oynatıcısı nın olmadığını kaliteli ses vereceğini SD/USB/AUX girişinin olduğunu söyledi. Benim de kafama yattı 100 TLye teybi aldım bugün bağlattım hayırlısıyla. Ses kalitesi fena değil gibi orjinal teypte sadece Track olduğu bir CD 15 Parça alıyordu. CD kataloğu olmuştu ciziliyordu. Orjinal teybi eve koydum hayırlısıyla yeni teybi USBde kullanıyorum şu an. Sizce bu teyp çok mu kötüdür? Yorumlarinizı bekliyorum. Teşekkürler Hayırlı Geceler. 🙂

bilindik markalar iyidir bence keşke üzerine 50-60 tl verip poıner fln alsaydınız

Fiyatina gore degerlendirmek lazim bence hayirli olsun

hayırlı olsun dostum...

Sağolun Can Dostlar. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşAllah. 8 GB SanDisk aldım hayırlısıyla kullanıyorum. Çok şükür sıkıntı yok. Hayırlı günler hayırlı çalışmalar. 😉

Can dostlar bizim dobloların ön kapı hoparlörü kaç cm? Ön kapılar için linkte verdiğim hoparlörü alsam yeni aldığım teyp kaldırır mı. Uygun olur mu. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum hayırlı günler... :|

hoparlör linki http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-g1614r-16-cm-230-watt-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otpiotsg1614r&categoryId=26090

teybiniz hayırlı olsun next kötü marka değildir, o fiyat aralığında o özelliği sunan bilindik marka zaten bulunmaz güle güle kullanınız.
ön kapılar 16 cm
bu teyp bu hoparlörü kaldırır sıkıntı çıkmaz ama dinleyip alın derim.

Hanefi kardeşim teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun daha iyisi sizlerin olsun inşAllah. Hmm anladım. Doblonun orjinal hoparlörlerinde bass az vurduğu için almak istedim. Linkteki hoparlör eskiye nazaran sence bass konusunda nasıldır kardeşim. Fark çıkmazsa hiç değiştir meyeyim o zaman. Cevabını bekliyorum teşekkür ederim. 🙂 Hayırlı günler cümleten.

Çok fark olacağını sanmıyorum, Aslında herşey ünitede bitiyor diyebiliriz. Yani teyp ne kadar kaliteli çıkış verirse hoparlörde bunu yansıtır. Yani en kaliteli hoparlörüde taksak teyp kaliteli ses vermedikten sonra en dandik hoparlör gibi ses çıkarır. Ama araya anfi koyarsan işte o zaman güzel ses elde edilir. (ben anfi işine karşıyım akü yüzünden)

Benim aklımda ford focus ve volvo s40 ın ses sistemini inceleyip aracıma uygulatmak var. Çünkü bu araçların ses sistemi o kadar kaliteliki sanki subwoofer varmış gibi ama 1 teyp 4 hoparlörden oluşuyor sadece. Anfi falan yok. Yani hem orjinal hem kaliteli böyle bişey yapmak lazım.
Bu araçlardada dediğim olay ana ünite kaliteli sony ve hoparlörler sony.

Sizin teyp ne kadar kaliteli ses verir hiç bi bilgim yok o yüzden dinleyip alın dedim. Bi ses sistemi yapan yere gidip taktırın istediğiniz hoparlörü dinleyip karar verin.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum kardeşim ellerine yüreğine sağlık. Hayırlısıyla orijinal hoparlör dursun kardeşim hiç oynamayayım ben. Hayırlı günler hayırlı forumlar kardeşim. 🙂 EyvAllah...😉

keyifli dinlemeler 🙂

Back